Backup_komfi_072012

Varma on varmaa

Varmista tärkeät tiedostosi synkronointiohjelman avulla.

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Nouseeko otsalle kylmä hiki, jos tiedostojen katoaminen tulee mieleen? Helpottava ratkaisu on onneksi käsillä: Allway Sync -sovellus kopioi tiedostot turvaan vaikkapa ulkoiselle kiintolevylle minuutin kuluttua siitä, kun niitä luodaan tai muokataan.

Kotivideot lasten ensimmäisistä epävarmoista askelista ovat tallessa kiintolevyllä, kuten myös kuvat hääparista, joka kävelee riisisateessa. Siellä on myös 637 cd-levyn verran musiikkia, jonka kopioimiseen kului kahdeksan pitkää viikkoa. Viimeisten kymmenen vuoden hakemukset, tehtävät, raportit, kuitit ja sähköiset viestitkin on tallennettu kiintolevylle. Tässä voisi luetella loputtomiin tiedostoja, joita kaivattaisiin levyn hajoamisen jälkeen, mutta meillä on huojentavampaa kerrottavaa. Allway Sync on sovellus, jolla saa tärkeät tiedot turvaan.

Tässä artikkelissa käsitellään varmuuskopiointia muttei aivan perinteisessä mielessä. Allway Sync on nimittäin synkronointisovellus, jonka voi määrittää kopioimaan tiedostot turvaan ulkoiselle kiintolevylle heti, kun ne on luotu tai niitä muokataan. Siten kaikista tärkeimmistä tiedostoista on aina olemassa uunituore varmuuskopio.

Ehkä sinua kiinnostaa...