F-Secure Internet Security 2016

F-Securen uudessa tietoturvaohjelmistossa on pilviskannausta käyttävä puhdistustyökalu

F-Secure on julkaissut uuden version Internet Security 2016 -ratkaisusta, joka on osa usean laitteen SAFE -ohjelmistoa. Päivitetty versio palkitusta tietoturvaohjelmistosta sisältää verkon turvallisuutta valvovan Network Checkerin sekä uuden pilviskannausteknologiaa hyödyntävän ja kehittyneimpien infektioiden torjumiseen tarkoitetun puhdistustyökalun.

perjantai 25. syyskuuta 2015

Network Checker on F-Secure SAFE PC -tuotteen osana toimiva versio suositusta Router Checker -työkalusta. Network Checkerin avulla käyttäjä voi tarkistaa internetin asetukset ja varmistaa, ettei niitä ole peukaloitu. Verkkojen turvallisuus on entistä suurempi haaste myös kuluttajille. Aivan vasta paljastui tapaus, jossa lähes miljoona verkkolaitetta oli otettu haltuun ja hyödynnetty rikollisiin tarkoituksiin.

Hyökkääjät käyttävät hyväksi taktiikkaa, jolla muutetaan reitittimien asetuksia ja manipuloidaan kaikkia verkkoon kytkettyjen laitteiden liikennettä. Strategiana on kohdistaa manipulointi suurille käyttäjämäärille yhdellä kertaa. Usein se jää tavanomaisilta tietoturvaohjelmistoilta havaitsematta.

Uusi puhdistustyökalu ja virustarkastustoiminnallisuus lisäävät helppokäyttöisyyttä

Internet Security 2016 sisältämä uusi puhdistustyökalu tuo operaattoreiden ja internetpalveluntarjoajien asiakkailleen tarjoamaa huippuluokan teknologiaa kaikkien käyttöön. Se perustuu F-Securen kehittämään teknologiaan, joka hyödyntää pilvipohjaista skannausta.

Pilviteknologian avulla Internet Security torjuu edistyneempiä uhkia, kuten bottiverkkoja, joita ovat aikaisemmin pystyneet torjumaan lähinnä asiaan erikoistuneet palveluntarjoajat. Internet Securityn voi asentaa myös entistä helpommin haittaohjelmatartunnan saaneeseen koneeseen ja poistaa kehittyneempiä haittaohjelmia, joita tavanomainen tietoturvaohjelmisto ei havaitse.

Puhdistustyökalun toiminnan ja virusskannauksen käyttäjä näkee visuaalisesti, mikä helpottaa skannausta. Skannauksen eteneminen näkyy sekä edistymispalkkina että prosentteina ja tarkistuksen aikana löytyneet haitalliset kohteet näkyvät listattuna.

Haitalliset kohteet ovat joko haittaohjelmia, vakoiluohjelmia tai mahdollisesti ei-toivotuttuja sovelluksia. Käyttäjä voi poistaa ne yksitellen tai kaikki yhdellä napinpainalluksella.

Ehkä sinua kiinnostaa...