KOM_FI_171778-NR11_H_Klik_ikke_her_Web

Liian hyvä on harvoin totta

Netti on täynnä mahtavia tarjouksia ja tilaisuuksia voittaa uskomattomia palkintoja – mutta yksikin väärä valinta voi laittaa tietokoneesi polvilleen.

maanantai 11. heinäkuuta 2016

Varomaton linkkien naksuttelu johtaa helposti siihen, että sähköpostilaatikko hukkuu roskapostitulvaan puhelimen tulee soittoja mystisiltä kauppiailta.

Uskomaton määrä uhkia Varsinkin tietokoneen optimointiohjelmia markkinoidaan kyseenalaisella tavalla niin, että ohjelma on löytävinään valtavasti korjattavaa käyttäjän koneelta, mutta ongelmista pääseekin eroon vasta maksamalla.

Eikä niistä selviä aina rahallakaan, sillä kyseessä saattaa olla väärennetty työkalu, joka ainoastaan tuo lisää ongelmia ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa isoja vahinkoja.

Luotettavia optimointityökaluja voi ladata KotiMikron Etunurkasta.

Liitetiedostoja tuntemattomilta Tuntemattomalta lähettäjältä tullutta liitetiedosto saattaa sisältää haittaohjelman. Lähettäjä on hyvä varmistaa aina, myös silloin, kun se näyttäisi olevan tuttu, mutta liite on erikoinen, esim. ilmoitus saapuneesta lähetyksestä, eikä sitä ole tilattu tai pyydetty.

Hämärät treffipalstat Kumppanin hakuun verkossa on tarjolla useita asiallisia palveluita, joten epämääräisiin ja outoihin deittisivustoihin ei tarvitse haksahtaa. Niissä on vaarana se, että sinne on luotu tekaistuja profiileita, joiden avulla yritetään vai kalastella tietoja tai saada käyttäjä maksamaan olemattomista tiedoista.

Lue lisää nettiansoista oheisesta artikkelista.

Ehkä sinua kiinnostaa...