Korttiturva

Turvakortti pysäyttää sähköisen taskuvarkaan

Turvakortin lähetin aktivoituu ja piilottaa maksukortit varkailta, jos lompakossa olevaa korttia yritetään lukea.

perjantai 11. marraskuuta 2016

Varkaat voivat lukea pankkien RFID-sirullisia lähimaksukortteja pitkältäkin etäisyydeltä niitä koskematta tai näkemättä. Suomalainen Korttiturva on tuonut myyntiin kortin, joka estää tehokkaasti sähköisiä taskuvarkauksia.

Katso videoesimerkki, kuinka varkaat voivat etälukea kortteja ja kuinka turvakortti estää sen:

Tämän päivän taskuvarkailla on käytössään helposti saatavia lukulaitteita, joilla voi kopioida ja lukea esimerkiksi lähimaksuominaisuudella varustettujen luotto- ja debit-korttien tiedot jopa taskussa olevasta lompakosta. Tiedot voidaan myydä eteenpäin tai käyttää niitä verkko-ostoksiin ulkomaisissa verkkokaupoissa.

Etävarkaudet voidaan estää asettamalla Korttiturvan turvakortti lompakkoon maksukorttien lähelle. Kortissa on lähetin, joka aktivoituu automaattisesti lukuyrityksen yhteydessä piilottaen maksukortit varkailta.

Turvakortti ei tarvitse paristoja, lataamista tai ylläpitoa. Oikein sijoitettuna turvakortti suojaa 1-4 lähimaksukorttia. Lisäksi kortti suojaa myös etäluettavat ID-kortit, passit, kulkuluvat ja hotelliavaimet.

Korttiturvan turvakortti, joka on teknologialtaan ensimmäinen Suomessa, maksaa 19,90 euroa. Kahden kortin pakettihinta on 34,90 euroa. Lisätietoja on valmistajan sivuilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...