lokkilogo

Sovellus yhdistää perheen

F-Securen Lokki on perheille suunniteltu ilmainen sovellus, joka yhdistää koulutaipaleensa aloittaneet lapset ja heidän vanhempansa paikannustekniikan avulla.

keskiviikko 14. elokuuta 2013
lokki

F-Securen hiljattain teettämän tutkimuksen mukaan 62 prosenttia puheluista ja viesteistä lapsien ja vanhempien välillä liittyy sijaintiin, ja vanhempien välisestä kommunikaatiosta 75 prosenttia liikkuu saman aihepiirin ympärillä.

Yli puolet lapsista kertoo sijaintinsa vanhemmilleen vähintään kerran päivässä, joko soittamalla tai viestein. Lisäksi 73 prosenttia vanhemmista haluaisi paikantaa lapsensa näiden käyttämien mobiililaitteiden kautta. Tutkimuksessa kävi myös ilmi, että 66 prosenttia lapsista haluaisi nähdä ystäviensä sijainnin puhelimellaan ja 55 prosenttia haluaisi myös tietää, missä heidän vanhempansa ovat menossa.

F-Securen uusi sovellus, Lokki, pitää perheenjäsenet vaivattomasti yhteydessä koko päivän ja tuo uuden näkökulman sijaintipohjaisiin sovelluksiin. Lokki asettaa käyttäjälle tärkeät ihmiset etusijalle ja näyttää perheen yhteiset paikat, jotka he ovat määritelleet sovellukseen.

“Kun vanhemmat haluavat tietää missä heidän lapsensa ovat, kyse ei useinkaan ole liikkuvista pisteistä kartalla vaan siitä, että he haluavat tietää ovatko lapset oikeassa paikassa oikeaan aikaan, koulussa, kavereidensa luona vai kirjastossa”, sanoo F-Securen Lokki-tuoteprojektin vetäjä Harri Kiljander.

”Kukaan ei halua tuntea vakoilevia silmiä selässään ja hyvin harva haluaa jatkuvasti seurata läheistensä liikkumista. Lokki eroaakin kilpailijoistaan ja mahdollistaa myös alle 13-vuotiaiden käyttäjien kirjautumisen.”

Kuva: F-Secure.

Lokki on turvallinen sovellus, joka helpottaa perheenjäsenten välistä kommunikointia. Käyttäjät kutsuvat sovellukseen perheensä jäsenet ja voivat päättää, jakavatko he sijaintinsa muille perheenjäsenille. Sovelluksen avulla perheenjäsenten välinen kommunikointi on turvallista ja helppoa myös perheen pienimmille.

Lähiviikkoina Lokkiin on tulossa mahdollisuus kutsua mukaan myös lähimmät ystävät ja sovelluksella voi lähettää salaisia viestejä käyttäjien kesken. Lokin tuotekehitystiimi kuulee mielellään palautetta käyttäjiltä ja ehdotuksia uusiksi toiminnoiksi.

Lokki on luonnollinen jatke F-Securen 25 vuoden kokemukseen tietoturvatuotteiden kehittämisessä. Se auttaa perheitä pitämään yhteyttä mobiililaitteilla turvallisessa ympäristössä ja varmistaa mielenrauhan niin lapsille kuin vanhemmillekin.

F-Secure Lokki on nyt saatavilla Android 4.X –käyttöjärjestelmälle ja iOS-käyttöjärjestelmälle.

Ehkä sinua kiinnostaa...