flyt_komfi_152012

Siirrä cd-levysi kiintolevylle

Levyjen ja asemien kanssa ei ole pakko temppuilla, vaikka cd-levyn tiedostot olisivat tarpeen. Sisällön voi siirtää koneeseen niin, että siihen pääsee heti käsiksi.

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Siirrä cd-levyjen sisältö tietokoneen kiintolevylle, niin voit viedä fyysiset levyt varastoon. Hyllytilaa vapautuu hurjasti ja samalla saa ylimääräisen varmuuskopion, mutta levyjen sisältöön pääsee myös käsiksi entistä nopeammin. Alcohol 52% -ohjelma kopioi cd-levyn sisällön hetkessä kiintolevylle, ja siihen pääsee käsiksi Resurssienhallinnalla ilman cd-aseman avaamista. Kopiota voi käyttää myös minikannettavassa tai taulutietokoneessa, josta puuttuu optinen asema.

Seuraavilla sivuilla kerrotaan, kuinka Alcohol 52% -ohjelmalla saa tehtyä cd-levyn sisällöstä levykuvan tietokoneen kiintolevylle. Samalla kerrotaan lyhyesti, kuinka levykuvan saa avattuaeli mountattua tietokoneelle ja miten levykuvia käytetään Resurssienhallinnalla. Lopuksi perehdytään virtuaalisiin asemiin ja kopioidaan levykuva koneeseen, jossa ei ole optista asemaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...