fcloud

F-Securen premium-palvelu synkronoi salasanat eurooppalaisessa pilvessä

F-Secure on julkaissut uuden salasanojen hallintaohjelman, joka tallentaa ja salaa tunnistetiedot käyttäjän laitteella.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Palvelusta on saatavilla myös premium-versio, jonka avulla salasanat saa lisäksi synkronoitua usean laitteen kesken eurooppalaisen pilvipalvelun kautta. F-Secure Key käyttää salasanojen synkronointiin vain palvelimia, jotka sijaitsevat Euroopan Unionin jäsenmaissa.

”Käyttäjien ei tarvitse maksaa ohjelmasta mitään, jos he eivät halua,” sanoo F-Securen kuluttajamyynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Perttu Tynkkynen. ”F-Secure Key on käyttäjälle täysin ilmainen, jos se halutaan asentaa vain yhteen laitteeseen, ja kaikki tieto säilyy salattuna laitteella.”

F-Securen teettämän tutkimuksen mukaan maailmanlaajuisesti 39 prosenttia kuluttajista käyttää vain yhtä tai muutamaa samaa salasanaa kaikissa palveluissa, jolloin heillä on suurempi riski joutua hakkereiden uhreiksi. F-Secure Key on on yhtiön mukaan turvallinen ja luotettava ratkaisu salasanaongelmaan. Sen avulla jokainen voi helposti käyttää vahvaa ja erilaista salasanaa jokaisessa palvelussa.

F-Secure Key vastaa kuluttajien osoittamaan luottamuspulaan Snowdenin paljastusten jälkeen,” sanoo F-Securen kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Maria Nordgren. ”Eurooppalaisen pilvipalvelumme myötä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus synkronoida kuluttajien yksityiset tiedot, kuten salasanat, heidän kaikille laitteilleen.”

Henkilökohtainen avustaja salasanoillesi

F-Secure Keyn turvallisesti tallentamat salasanat, käyttäjätunnukset ja muut tunnistetiedot ovat helposti käytettävissä missä tahansa ja millä tahansa käyttäjän laitteella. F-Secure Key toimii älypuhelimissa, tableteissa, sekä Windows- ja Mac-tietokoneissa. Käyttäjän tarvitsee muistaa vain yksi pääsalasana, joka suojaa kaikki muut laitteelle tallennetut, salatut salasanat.

Verkkopalveluihin kirjautuminen on helppoa, koska F-Secure Key täyttää käyttäjätunnus- ja salasanakentät palveluihin automaattisesti (iOS-laitteita lukuun ottamatta). F-Secure Key myös auttaa käyttäjää luomaan vahvoja ja yksilöllisiä salasanoja silloin, kun hän tarvitsee käyttäjätunnuksia uusiin verkkopalveluihin. Lisäksi ohjelmassa on uutispalvelu, joka ilmoittaa merkittävistä suosittuihin verkkopalveluihin kohdistuneista tietomurtotapauksista, jotka saattavat vaarantaa käyttäjän turvallisuuden.

F-Secure Keyn voi ladata ilmaiseksi kaikille tuetuille käyttöjärjestelmille. Tietojen automaattinen synkronointi kaikille laitteille maksaa 14,50 euroa vuodessa.

F-Secure Key on ladattavissa Androidille, Mac-tietokoneelle, Windowsille ja Apple iOS -laitteelle. Täältä voi lukea lisää F-Securen yksityisyydensuojasta.

Ehkä sinua kiinnostaa...