nortonbodyguard

Norton tarjoaa juhlavuoden kunniaksi henkivartijan turvaa

Verkossa haluamme suojella henkilökohtaisia tietojamme, valokuviamme, videoitamme sekä identiteettiämme, mutta mitä haluaisit suojella kaikkein eniten verkon ulkopuolella – ulkona leikkiviä lapsiasi, lemmikkiäsi, autoasi tai ehkä kukkapenkkiäsi? Norton juhlistaa 30-vuotista taivaltaan tuomalla turvallisuuden tunnetta myös verkon ulkopuoliseen elämään. Juhlakilpailun kolme onnekasta voittajaa saavat tietää miltä tuntuu kun on oma henkivartija.

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Joka vuosi sadat miljoonat tietokoneiden käyttäjät joutuvat verkkorikollisuuden uhriksi, mutta nykyään uhka kohdistuu yhä useammin matkapuhelimiin. Norton Cybercrime Reportin mukaan verkkorikollisuus maksoi viime vuonna uhreilleen kaikkiaan 307 miljardia euroa, kun mukaan lasketaan rahalliset menetykset sekä verkkorikollisuuden selvittelyyn kuluva aika. Symantecin ISTR-uhkaraportti (Internet Security Threat Report) kertoi matkapuhelinten haavoittuvuuksien lisääntyneen 93 prosentilla vuoden 2011 aikana.

Harva on pysähtynyt miettimään miten monilla tavoin Norton ja muut tietoturvayritykset todella suojaavat ihmisiä verkossa. Tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen asennetun virusturvan suoja on useimmille käyttäjille näkymätön.

30-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Norton tarjoaa tietokoneiden käyttäjille mahdollisuuden tuntea olonsa turvatuksi myös digitaalisen maailman ulkopuolella. Norton on käynnistänyt Facebook-kilpailun, jossa voi voittaa käyttöönsä henkivartijaa esittävän näyttelijän joko omaksi turvaksi tai itselle kaikkein rakkainta asiaa suojaamaan.

Kilpailuun voi osallistua kertomalla Nortonin Facebook-sivulla perustelut henkivartijan tarpeelle, ja muut Facebookin käyttäjät äänestävät perustelujen joukosta kaikkein vakuuttavimpia vetoomuksia. Kymmenen perusteluillaan eniten ääniä keränneen osallistujan joukosta muun muassa Nortonin tietoturva-asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsee kolme voittajaa, joilla vaikuttaa olevan eniten tarvetta ”henkivartijalle”.

Ehkä sinua kiinnostaa...