Forbandelser_komfi_122010

9 nettielämän vitsausta

Internet on loistava keksintö ja täynnä mielenkiintoista ajanvietettä. Nettiyhteys saattaa silti oikkuilla joskus niin, että leppoisa selailu vaihtuu kiivaaseen kiroiluun. Neuvomme siksi, kuinka internetin ikävimmät kokemukset voi välttää kokonaan.

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Internet on kaikkialla. Sieltä luetaan uusia, ostetaan tavaroita ja etsitään seurustelukumppania. Siellä kirjoitetaan viestejä, tasapainotetaan omaa taloutta, edistetään terveyttä ja jäljitetään vanhoja koulukavereita. Verkkoa selataan aamusta iltaan. Maailmanlaajuinen verkko on kahtena vuosikymmenenään muuttanut tavallisten ihmisten arkielämää perin pohjin. Nykyään on vaikea kuvitella elävänsä ilman internetiä, jota moni käyttää enemmän kuin televisiota, radiota ja lehtiä. Huonona päivänä internet voi kuitenkin raivostuttaa kenet tahansa ärsyttävillä pienillä ongelmilla, joiden ratkaisemiseen kuluu paljon turhaa aikaa. Pahimmassa tapauksessa varomattomuus voi vaarantaa yksityisyyden ja rahavarat.

Niin huonosti käy toki vain harvoille, mutta verkossa pitää silti käyttää aina tiettyä harkintaa. Tässä artikkelissa kerrotaan muun muassa, kuinka oman tietokoneen saa suojattua internetin maanvaivoilta sekä miten oman selaimen toistuvista kaatumisista pääsee eroon. Samalla opit välttämään verkon selaamisen etanan vauhdilla sekä monet muut arkipäiväisen internetin käytön pulmat.

Ehkä sinua kiinnostaa...