no mans sky header

Tutkittavana yli 18 triljoonaa planeettaa

No Man’s Sky -pelissä seikkaillaan äärettömässä, miljardeja maailmoja käsittävässä universumissa.

tiistai 16. elokuuta 2016 teksti M. Jacobsen

No Man’s Sky koostuu perinteisistä peleistä poiketen matemaattisista prosesseista, jotka luovat automaattisesti aurinkokuntia, planeettoja ja olentoja. Pelin kehittäjä Hello Games on luonut proseduraalisella generoinnilla massiivisen maailman, jossa on tutkittavana yli 18 triljoonaa planeettaa eli miljoona miljoonaa miljoonaa eli 1018.

NMS2

No Man's Sky nautitaan rauhassa Pelissä siirrytään aurinkokunnasta toiseen ja hakeudutaan universumin keskelle. Pelaaja liikkuu avaruusaluksella, jolla voi laskeutua kaikille planeetoille ja avaruusasemille – ja kaikki tapahtuu ilman lataamisia tai muita keskeytyksiä. Planeetoilta kerätään resursseja, joilla päästää jatkamaan matkaa. Alus tarvitsee polttoainetta, avaruuspuku päivitystä ankaria olosuhteita varten ja työkaluja pitää kehittää lisäresurssien löytämiseksi.

NMS3

Pohjimmiltaan No Man’s Sky on simppeli peli. Tomintapeliksi sitä ei voi sanoa, ja usein se on kauppapeli, mutta enimmäkseen se menee luokkaan selviytymis- ja tutkimuspeli. Parhaiten se toimii, kun sitä pelaa kaikessa rauhassa ja ajan kanssa. Mitään eeppisiä avaruustaisteluita tai avaruushirviömättöä on turha odottaa, mutta pelaaja saa palkintonsa huikeista maisemista ja hyvistä tarinoista.

Katso video No Man's Sky -pelistä

Peliä myydään Steam-palvelussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...