SatelliteLX830

Vaativan käyttäjän viihdekeskus

Toshiba laajentaa all-in-one-tietokoneidensa perhettä LX830:llä. Kompakti huvikeskus sisältää tehokkaan Intel-suorittimen, yhdysrakenteisen dvd-aseman ja full hd -näytön. Salonkikelpoinen uutuus yhdistää pc:n ja viihdejärjestelmän ja sopii pienellekin pöydälle.

keskiviikko 29. elokuuta 2012
Kotikäyttöön suunnatussa Toshiba LX830 -näyttötietokoneessa on kolmannen sukupolven Intel Core -suorittimet, Nvidia-grafiikka ja muistia voi olla jopa 8 gigatavua. Laitteessa on langaton hiiri ja kosketusnäyttö, joka lisää hallittavuutta pelatessa, valokuvia selatessa ja siirrettäessä kohteita paikasta toiseen. Suurilla näppäimillä varustetun langattoman näppäimistön voi sujauttaa näytön alle, kun näppäimistö ei ole käytössä.

Toshiba LX830:ssä on reilunkokoinen, 23-tuumainen (58,4 cm) täyden teräväpiirron näyttö, jonka luvataan toistavan kaiken kirkkaana, yksityiskohtia myöden ja voimakkaissa väreissä. Laitteessa on yhdysrakenteinen dvd-asema ja hdmi-liitäntä, johon voi kytkeä esimerkiksi pelikonsolin.

Laitteessa on kiinteät Onkyo-stereokaiuttimet ja SRS Premium Sound 3D -monikanavainen äänitekniikka tilaäänen tuottamiseksi.

LX830-näyttötietokoneeseen saa tallennusvälineeksi jopa 3,5 teratavun kiintolevyn, joka riittää mittavankin viihdekokoelman tallentamiseen. Oheislaitteita varten on kuusi usb-liitäntää, joista kaksi on usb 3.0-liitäntää.

Toshiba LX830 on saatavana 1 299 euron hintaan.

Toshiba LX830 -sarja:

Kolmannen sukupolven Intel Core -suorittimet Uusin Nvidia-grafiikka Jopa 8 Gt:n muisti (ddr3) Jopa 3,5 Tt:n kiintolevy 23-tuumainen (58,4 cm) täyden teräväpiirron 10 kohdan kosketusnäyttö (1920 x 1080p) Dvd supermulti -asema Hdmi-liitäntä Wlan (802.11b/g/n), bluetooth 4.0, fast ethernet tai gigabit ethernet Onkyo-stereokaiuttimet, SRS Premium Sound 3D -tilaääni 6 usb-liitäntää (4 x 2.0, 2 x 3.0), muistikortinlukija 1 megapikselin hd-nettikamera Toshiba Media Controller, Touch Applications Langaton rf-näppäimistö, jossa myös numeronäppäimistö, langaton hiiri.

Ehkä sinua kiinnostaa...