Grundviden_komfi_092012

Ota uusi pc haltuun

Tule mukaan kurssille, jolla käsitellään kattavasti pc:n käyttöä. Upouuden tietokoneen käyttöönotto vaatii tietyt valmistelut. Näytämme, kuinka selviät niistä vähällä vaivalla.

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Kotimikro aloittaa nyt täysin uuden artikkelisarjan tietotekniikan perusasioista. Seuraavilla sivuilla opastetaan uuden tietokoneen käyttöönotossa aina asetusten määrittämistä myöten.

Uuden tietokoneen käyttöönottoa täytyy valmistella hiukan ennen kuin siihen voi kytkeä virran: kone täytyy purkaa pakkauksesta ja siihen pitää kiinnittää sekä akku että virtalähde. Toimenpiteet eivät ole hankalia – pikemminkin päinvastoin. Seuraavaksi tietokone pitää vain käynnistää, ja sitten määritetään Windowsin asetukset. Tämän artikkelin ensi vaiheissa oletetaan, että kotiin on hankittu kannettava tietokone.

Windowsin asentaminen sujuu kuitenkin samalla tavalla, olipa käytössä sitten kannettava tai perinteinen pöytäkone. Windows ei nimittäin ole käyttövalmis heti, kun kone käynnistetään, mutta ei hätää: me kerromme tässä oppaassa tarkasti, kuinka uusi kone saadaan käyttöön.

Ehkä sinua kiinnostaa...