Ota täydellinen ruutukaappaus – joka kerta!

PicPick on monipuolinen kuvakaappari, jolla saa näyttäviä näyttökuvia.

Ota täydellinen ruutukaappaus – joka kerta!

Ruutukuvan ei tarvitse olla pelkkä hätäinen kaappaus. PicPick-ohjelmalla otat tasan sellaisen ruutukaappauksen kuin haluat.

torstai 15. elokuuta 2019 teksti M. Haverholm


Näyttökuvan eli ruutukaappauksen voi tehdä yksinkertaisesti Print Screen -näppäimen painalluksella. Myös Windowsin oma kuvakaappaussovellus on varsi käyttökelpoinen työkalu.

Tarjolla on myös erillisiä kuvakaappausohjelmia, joissa on käteviä lisätoimintoja.

Hyvä kuvakaappari on PicPick, jolla perustoimintojen, kuten näytön alueen kaappaamisen lisäksi voi kaapata myös sellaista, mikä ei ole edes näkyvissä.

> Lue myös: Näin teet kuvakaappauksen tietokoneella

PicPick on monipuolinen kuvakaappari

PicPick-ohjelmassa on selkeä käyttöliittymä, jossa parilla hiiren napsautuksella voi valita, tekeekö ruutukaappauksen koko ruudulta, valitusta ikkunasta tai halutusta näytön alueesta.

Useille PicPick-ohjelman toiminnoille on myös omat pikanäppäimet, joilla sekä säästää hiirikättä että nopeuttaa ruutukuvan kaappaamista.

Ohjelmassa on myös näppärä toiminto, jolla saa kaapattua ruutukuvan kokonaisesta nettisivusta. Tällöin kuvakaappari vierittää kuvaa kaapatessaan sivun loppuun asti.

Voit lukea artikkelin, jossa näytetään, kuinka koko nettisivusta otetaan ruutukaappaus, ja ladata PicPick-ohjelman KotiMikron Etunurkasta (lataus vain tilaajille).


Ehkä sinua kiinnostaa...