SatelliteU920t

Täppäristä tulee ultrabook

Toshiban Satellite U920t Ultrabook -kannettava on hybridilaite, jossa 12,5 tuuman taulutietokone muuttuu yhdellä liikkeellä liu’uttamalla täysikokoisella näppäimistöllä varustetuksi kannettavaksi tietokoneeksi.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Satellite U920t on suunnattu erityisesti niille käyttäjille, jotka kaipaavat monipuolista mutta erittäin pientä tietokonetta. Taulutietokonetila sopii sisällön selaamiseen, kun taas kannettavan tietokoneen mallisena laitteella on kätevää kirjoittaa esimerkiksi pitkiä sähköpostiviestejä ja tuottaa muuta sisältöä.

Naarmuja hylkivä Corning Gorilla -lasinäyttö kiinnittyy Satellite U920t:n runkoon tavalla, joka mahdollistaa laitteen muuntamisen kannettavasta tietokoneesta taulutietokoneeksi hetkessä. Kosketusnäyttö tukee viiden pisteen kosketustoimintoja, joten laitteella voi käyttää laajaa sovellus- ja pelivalikoimaa.

Toshiban uutuus on kehitetty yhteistyössä Intelin kanssa, ja siinä on Intel Sensor Solution -tunnistinratkaisu. Siksi laitteella voi käyttää sellaisia pelejä ja sovelluksia, jotka edellyttävät esimerkiksi 3d-kiihtyvyysanturia, magnetometriä, gyroskooppia tai valaistuksentunnistinta. Satellite U920t ja Windows 8 -käyttöjärjestelmä tarjoavat yhdessä käyttöliittymän, jossa siirtyminen kosketusnäytöstä kosketuslevyyn tai näppäimistöön sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Uutuuden peruskokoonpanon hinta on 1 049 euroa.

Satellite U920t:n ominaisuuksia: 12,5 tuuman (31,8 cm) led-taustavalaistu ips-näyttö, joka tukee viiden pisteen kosketustoimintoja (1,366 x 768 pikseliä, 300 nitin luminanssi takaa hyvän katselukulman ja värikylläisyyden) Naarmuja hylkivä Corning Gorilla -lasinäyttö, jossa sormenjälkiä hylkivä pinnoite Ultrabook-kannettaville suunnitellut kolmannen sukupolven Intel-suorittimet Intel HD Graphics 4000 4 Gt:n ddr3-muisti (1 600 MHz) 128 Gt:n ssd-asema Wlan (802.11 b/g/n), bluetooth 4.0, Intel Wireless Display 3.5 Kaksi usb 3.0 -porttia, Sleep-and-Charge-ominaisuus, hdmi, sd-muistikortinlukija, mikrofonin ja kuulokkeiden yhdistelmäliitäntä Intel Sensor Solution -tunnistimet: gps, gyroskooppi, valaistuksentunnistin, magnetometri, kiihtyvyysanturi 1 megapikselin etukamera ja 3 megapikselin takakamera Stereokaiuttimet ja SRS Premium Sound 3D -ominaisuus Paino: alkaen 1,45 kg Mitat: 326,5 x 213 x 19,9 mm Windows 8 (64-bittinen)

Ehkä sinua kiinnostaa...