Microsoft Surface Book 2
© Microsoft

Microsoftin uusi Surface Book 2 -kannettava haastaa MacBook Pron

Microsoftin Surface Book 2 on tähän mennessä tehokkain Surface-tietokoneista ja ominaisuuksiensa perusteella kaksi kertaa suorituskykyisempi kuin Applen MacBook Pro.

perjantai 20. lokakuuta 2017 teksti Peter Skovbjerg Jensen

Microsoft tuo 9. marraskuuta ennakkomyyntiin yhtiön uuden sukupolven Surface-hybridin, Surface Book 2 -kannettavan. Siitä riittää tehoja raskaisiin ammattilaisohjelmiin, ja akussa riittää virtaa koko päiväksi.

Esimerkiksi raskasta grafiikkaa tarvitsevat käyttäjät suosivat perinteisesti luomistyössä Applen MacBook Pro -kannettavaa, jolle Surface Book 2 heittää nyt kovan haasteen.

Microsoft kertoo, että Surface Book 2:ssa on yli viisi kertaa enemmän graafista suorituskykyä kuin tavallisessa Surface Bookissa ja kaksi kertaa enemmän tehoa kuin uudessa MacBook Prossa.

Microsoft Surface Book 2 vaatii paksun lompakon

Vertailu Applen ja Microsoftin tuotteiden välillä ei ole helppoa, mutta on ilmeistä, että ominaisuuksissa Microsoftin uusi Surface Book 2 päihittää MacBook Pro -kannettavan. Molemmat ovat yhtä hyviä yhdessä ominaisuudessa, nimittäin kovassa hinnassa.  

Uuden Surface-malliston hinnat alkavat 1 799 eurosta, ja tehokkaimmasta mallista saa pulittaa 3 549 euroa.

Lue lisää kannettavista tietokoneista

Surface Book 2 on erittäin hyvin varusteltu hybridi

Microsoft Surface Book 2 -tietokoneessa on irrotettava 13,5-tuumainen näyttöosa, joka toimii tablet-laitteena. Tabletille kuvataan viiden tunnin akkukesto. 

Yhdistettynä Surface Book 2:n akkukesto on omaa luokkaansa, sillä laitteessa luvataan riittävän virtaa jopa 17 tunniksi.

Malleja tulee Suomessa myyntiin neljä. Tehokkaimmassa Surface Book 2 -mallissa on neliytiminen Intel Core i7-8650U -suoritin, Nvidia GeForce GTX 1050 -näytönohjain, 16 gigatavun muisti ja teratavun tallennustila.

Saatavana on myös kaksi muuta Core i7 -suorittimella varustettua mallia (8/256 gt ja 16/512 gt) sekä Core i5 -malli, jossa on yhdysrakenteinen Intel HD Graphics 620 -näytönohjain, 8 gigatavua muistia ja 256 gigatavun tallennustila.

Lue lisää Microsoft Surface Book 2:sta valmistajan sivuilta.

Ehkä sinua kiinnostaa...