hp_envy_x2side

Hybridikannettava magneettisalvalla

HP on julkistanut uusia kannettavia tietokoneita. Niistä mielenkiintoisin on hybridilaite, jossa näyttö ja näppäimistö on yhdistetty magneettisalvalla.

maanantai 10. syyskuuta 2012

HP ENVY x2 on ultraohut hybriditietokone. Se on samanaikaisesti sekä kannettava tietokone että taulutietokone: näppäimistö ja näyttö on kiinnitetty toisiinsa saumattomalla magneettisalvalla, ja kun näyttö irrotetaan, laite toimii täysiverisenä taulutietokoneena.

HP ENVY x2:ssa on 11,6-tuumainen hd-kosketusnäyttö, joka on optimoitu Windows 8 käyttöjärjestelmää varten. Laitteen etupuolella on hd-nettikamera ja takana kahdeksan megapikselin kamera.

Laitteessa on myös Beats Audio -äänentoistotekniikka, joka lupaa tuhdin tilaäänivaikutelman. Lisävarusteena on saatavilla myös ohjainkynä, jolla voi kirjoittaa, piirtää tai surffata verkossa.

Muita uutuusominaisuuksia ovat muun muassa HP Connected Photo –sovellus, jolla voi tuoda valokuvia yhtä aikaa useaan laitteeseen ja myös muokata kuvia ja jakaa niitä yhteisöpalveluissa. Meridianin tuottamalla HP Connected Music -sovelluksella voi puolestaan ladata musiikkia ja käyttää suoralatauspalveluita tai nettiradiota.

HP ENVY x2:ssa on luotettavuutta lisäävä ja käynnistysaikoja lyhentävä ssd-asema. Nfc-etätunnistustuen ansiosta voi jakaa yhdellä painalluksella valokuvia, yhteystietoja, linkkejä ja muuta sisältöä.

HP ENVY x2 tulee myyntiin Suomessa joulukuussa ja sen suositushinta on 899 €.

Ehkä sinua kiinnostaa...