Pavilion x2

HP:ltä uusi hybridi-pc mobiilikäyttäjälle

Kahdella tuumalla kasvanut uusi, irrotettavalla 12,1 tuuman näytöllä varustettu HP Pavilion x2 on hybridikannettava liikkuvalle viihteen kuluttajalle.

torstai 14. tammikuuta 2016

Pavilion x2 tarjoaa uusia ominaisuuksia, kuten metallisen tablettiosan, Intel-suorittimet, eri tallennusvaihtoehtoja ja tarkan näytön.

Magneettisesti ilman mekaanista lukitusta kiinnittyvä näppäimistö antaa perinteistä kannettavaa tietokonetta vastaavan käyttökokemuksen ja mahdollistaa näytön kallistamisen jopa 130 astetta.

Laitteen voi hetkessä muuntaa tablettitilaan mukana kuljettamista varten, pystytilaan elokuvien katselua varten tai telttatilaan kosketusnäyttöä käyttävien pelien pelaamista varten.

Täysikokoisen näppäimistön näppäinten liike on 1,5 millimetriä. Yhdessä 54 x 98 millimetrin kokoisen kosketuslevyn kanssa se mahdollistaa yhtä tuottavan työskentelyn kuin kannettava tietokone.

Tablettiosa on näytön kokoon nähden kevyt, 760-grammainen, ja paksuuttakin on vain 8,4 millimetriä (vain puolitoista millimetriä iPad Prota enemmän). Silti akkuun on saatu tehoa, sillä sille luvataan jopa 7,5 tunnin käyttö.

Näppäimistön kanssa tabletti painaa 1,47 kiloa ja on 15,3 millimetriä paksu, mikä tekee siitä Pavilion-malliston kevyimmän hybridi-pc:n.

Pavilion x2:n 12-tuumaisen full hd+ -näytön 1920 x 1280 pikseliä antavat terävän katselukokemuksen. Kuvasuhde on 3:2, joten näyttöalue on 18 prosenttia suurempi kuin tavallinen täysteräväpiirtonäyttö, antaen enemmän tilaa esimerkiksi verkkoselaamisen, asiakirjojen muokkaamiseen ja valokuvien katseluun. Uutuushybridiin saa kuudennen sukupolven Intel Core M3 -suorittimen, 4 tai 8 gigatavun muistin ja 128 tai 256 gigatavun ssd-tallennustilan. Käyttöjärjestelmänä on Windows 10.

HP Pavilion x2:ssa on c-tyypin usb 3.1 -liitäntä, jonka kautta voi ladata akkua ja syöttää tietokoneeseen virtaa sekä siirtää tietoja uusimman usb-standardin mukaisesti.

Laitteen täysikokoiseen usb 2.0 -porttiin voi kytkeä ulkoisia laitteita ilman sovitinta. Ulkoista näyttöä ja televisiota varten on mikro-hdmi-liitäntä.

Tabletissa on kaksi eteen suunnattua B&O:n kaiutinta elokuvista ja musiikista nauttimista varten.

HP Pavilion x2 12" -kokoonpanojen hinnat alkavat 899 eurosta.

Ehkä sinua kiinnostaa...