Kakkosnäytöllä voi pitää esimerkiksi tiettyä päänäytön aluetta.
HP Omen X 2S

Kakkosnäytöllä voi seurata esimerkiksi tiettyä päänäytön aluetta.

© HP

HP esitteli kaksoisnäytöllä varustetun kannettavan

HP Omen X 2S -kannettavassa on päänäytön lisäksi kuusituumainen kosketusnäyttö, jolla voi pitää esimerkiksi ohjelman käyttöpaneelia ja antaa näin enemmän tilaa ohjelmalle.

torstai 6. kesäkuuta 2019 teksti M. Østergaard


HP:n uusi kannettava poistaa tarpeen siirtyä pois ohjelmasta, kun pitää esimerkiksi valita uutta kuunneltavaa.

Uutuuskannettavassa on päänäytön alla, näppäimistön yläpuolella toinen näyttö, jolla voi helposti selata soittolistaa tai vastata pikaviestiin.

HP kertoo lisänneensä Omen X 2S -kannettavaan toisen näytön, koska viime vuonna toteutetun Lightspeed – Gamer Mobile Screen Stacking -tutkimuksen mukaan 82 prosenttia pelaajista käyttää kännykkää pelatessaan, 61 prosenttia kuuntelee musiikkia, ja 49 prosenttia kertoo katselevansa peliin liittyviä livestriimejä.

> HP:n Omen-sarjan laitteet ovat tehneet vaikutuksen KotiMikron testitoimitukseen. Kuten esimerkiksi tämä raskaan sarjan HP Omen -pöytätietokone, joka korkeasta hinnastaan huolimatta sai huippupisteet Testinurkassa. 

Pelikannettavan tehoista saa maksaa

Omen X 2S -kannettavan 15-tuumaiselta päänäytöltä voi myös valita ja suurentaa osia reaaliaikaisesti ja näyttää kakkosnäytöllä sen ansiosta vaikkapa pelin karttaa, josta voi seurata omaa etenemistä kisassa. 

Kakkosnäyttö on kuusituumainen 1080p-resoluution kosketusnäyttö, eli se on samaa kokoluokkaa kuin tyypillinen puhelimen näyttö. 

HP Omen X 2S tarjoaa raskasta rautaa tyylikkäissä 20 millimetriä ohuissa täysmetallikuorissa.

 Tehopuolta hoitaa tykimmillään Intelin 9. sukupolven Core i9 -suoritin ja Nvidian GeForce RTX 2080 Max-Q -näytönohjain, joten moniajon ja raskaiden pelien pitäisi pyöriä sulavasti.

Kova kokoonpano tuntuu tietysti myös lompakossa.

HP Omen X 2S on saatavilla heinäkuussa 2899 euron hintaan. Kokoonpanossa on todennäköisesti 16 gigatavun muisti ja teratavun ssd-asema.

> Lue lisää kannettavista tietokoneista 

Katso alla olevasta videosta, kuinka kaksoisnäytöllä varustettu läppäri toimii.

Ehkä sinua kiinnostaa...