tablet ferie

Tabletti mukaan lomalle

Tabletti kannattaa ottaa mukaan lomalle! Tabletin kanssa saat lomasta irti enemmän! Lue täältä, miten.

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Tabletti ei paljoa paina, ja se varmistaa, ettei aika käy missään pitkäksi, joten se kannattaa ehdottomasti ottaa lomalle mukaan. Jos hotellissa tai lomakohteessa on ilmainen langaton verkkoyhteys, tabletilla voit katsella elokuvia uima-altaalla, lähettää lomaterveisiä kavereille ja sukulaisille sekä surffata mielin määrin netissä maksamatta siitä maltaita.

Keräsimme tänne vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää tablettia lomalla:

Katsele elokuvia tabletilla

Kun katsot elokuvat tabletilla, et ole kiinni tv:ssä etkä esitysajoissa. Voit jopa muuntaa vanhat suosikkisi dvd-muodosta tabletilla katsottaviksi. Näin se käy

Kirjoita lomaterveiset pikavauhtia

Tabletti on siellä missä sinäkin, joten sillä on ihanteellista kertoa tunnelmia paikan päältä - kun vain kirjoittaminen sujuisi yhtä näppärästi... Me etsimme parhaat sovellukset ja selvitimme niksit, joilla tabletilla saa kirjoitettua sujuvammin ja nopeammin kuin perussetillä. Näin se käy!

Varmista virta

Tabletti ilman virtaa ilahduttaa yhtä vähän kuin surkea lomasää. KotiMikron vinkeillä saat tablettitietokoneesi akun riittämään pidempään. Näin se käy!

Mobiililaitteita uskaltaa käyttää ulkomaillakin

Verkkoon pääsee ilmaiseksi tai pienellä maksulla langattomissa verkoissa, joihin voi kirjautua kahviloissa tai vaikkapa omassa lomahotellissa. Näin se käy!

Tulosta lomakuvat älypuhelimesta tai tabletista

Tulostaminen onnistuu helposti myös älypuhelimesta ja taulutietokoneesta. Lue, miten saat parhaiten hyödynnettyä oman mobiililaitteesi ominaisuudet. Näin se käy!

Eikö sinulla vielä ole tablettia? Saat omasi, kun tilaat Kotimikro-lehden. Näin se käy!

Ehkä sinua kiinnostaa...