Jolla Tablet

Nyt sitä saa: Jolla aloitti palkitun Jolla Tabletin rajoitetun erän ennakkomyynnin

Rajoitettu erä uudella Sailfish OS 2.0 -käyttöjärjestelmällä, kilpailukykyisillä teknisillä ominaisuuksilla ja hinnalla varustettuja Jolla Tablet -laitteita on nyt saatavilla Jollan online-kaupasta.

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Jolla Tablet on tablettimarkkinoiden uusi tulija, joka lupaa käyttäjälleen täysin uudenlaisen ja raikkaan käyttökokemuksen. Kuten Jolla-älypuhelin, Jolla Tablet on suunniteltu ja kehitetty Suomessa tavoitteena luoda käyttöystävällinen, minimalistinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Jolla Tablet -projektin alkuvaiheen joukkorahoituskampanjan menestyksen lisäksi Jolla Tablet voitti parhaan tabletin palkinnon maailman arvostetuimmassa mobiilialan tapahtumassa Mobile World Congressissa.

Jolla Tablet tarjoaa erinomaiset ominaisuudet houkuttelevaan hintaan. Jolla Tablet hyödyntää itsenäistä ja avointa Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Jolla Tabletissa on 1,8 Ghz Quad Core Intel -prosessori, kahden gigatavun ram-muisti, 32/64 gigatavun tallennustila, huipputarkka 7,85-tuuman (2 048 x 1 536 pikselin) 330 ppi -näyttö ja viiden megapikselin kamera.

Tyly takaporteille

Sailfish OS 2.0 on täysin itsenäinen käyttöjärjestelmä. Sailfish OS:ssä ei ole takaportteja, joiden avulla kolmannet osapuolet voisivat seurata käyttäjän tekemisiä. Sailfish-järjestelmä puhuttelee myös uudenlaisella, oikeasti toimivalla moniajolla.

Rajattu erä Jolla Tablet -laitteita on nyt ennakkotilattavissa Jollan online-kaupassa. Jolla Tabletin 32-gigatavuinen versio maksaa 267 euroa ja 64-gigatavuinen 299 euroa.

Toimitukset aikaisemmin Indiegogo-joukkorahoituskampanjaan osallistuneille alkavat muutaman viikon sisällä ja nyt ennakkotilaaville toimitukset alkavat lokakuun loppuun mennessä.

Ehkä sinua kiinnostaa...