sp3domorebemore_Web

Tehokäyttäjän tabletti

Microsoftin Surface Pro 3 on tabletti, joka voi ensimmäistä kertaa korvata kannettavan tietokoneen kokonaan.

perjantai 30. toukokuuta 2014

Uudessa Surfacessa on neljännen sukupolven Intel Core -suoritin, värikalibroitu 12 tuuman cleartype full hd -näyttö, entistä kehittyneempi prosessointivoima sekä parannellut kamerat. Täysikokoinen usb 3.0-portti, mini displayport ja microsd-korttien lukulaite mahdollistavat nopean tiedonsiirron. Netin selailua voi harrastaa kerralla jopa yhdeksän tuntia.

”Monet ihmiset kantavat mukanaan sekä tablettia että kannettavaa, vaikka helpointa olisi toimia yhdellä ja samalla laitteella kaikissa tilanteissa”, Microsoft Suomen liiketoimintajohtaja Tom Toivonen sanoo. ”Surface Pro 3 on odotettu vastaus tähän ongelmaan – se on täysverinen kannettava ohuissa, kevyissä ja kauniissa kansissa.”

Surface Pro 3 on jopa 30 prosenttia 11 tuuman MacBook Airia ohuempi ja poikkeuksellisen kevyt monipuolisesta varustelustaan huolimatta – painoa laitteella on vain 800 grammaa. Integroidussa seisontatuessa on useita asentoja, joten työskentely on entistäkin miellyttävämpää niin seisten, istuen kuin makuuasennossa. Surface Pro 3:n käytettävyyttä kannettavana täydentää telakka, jossa on muun muassa ethernet-liitäntä.Ethernet-liitänään saa myös erillisenä usb-sovittimena.

Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmä mahdollistaa työpöytäohjelmien, kuten Microsoft Officen, käytön samanaikaisesti muiden ohjelmien kanssa rinnakkaisissa ikkunoissa. Windows-kaupan kasvava ja monipuolinen kosketuskäyttöisten sovellusten valikoima on Surface Pro 3:ssa vain kosketuksen päässä.

Surface Pro 3:een kuuluu alumiininen Surface-kynä, jonka 256 tason paineherkkyys takaa äärimmäisen tarkan ja kitkattoman, normaalia kynänkäyttöä vastaavan kirjoitus- ja piirtotuntuman. Kynää klikkaamalla näytölle aukeaa automaattisesti puhdas OneNote-näkymä.

Edeltäjiään suurempi ja parannellulla kosketusherkkyydellä varustettu Surface Pro Type Cover on yksi markkinoiden ohuimmista näppäimistöistä.

Surface Pro 3:n ennakkotilaus on alkanut Suomessa. Laite on ennakkotilattavissa Microsoft Storesta. Lisäksi myös Verkkokauppa.com, Gigantti ja Expert tulevat ottamaan ennakkotilauksia vastaan.

Surface Pro 3:n toimitukset alkavat Suomessa elokuussa 2014. Surface Pro 3 -malli, jossa on Intel i3 -suoritin ja 64 gigatavun tallennustila, maksaa 819 euroa. Huippumalli Intel i7 -suorittimella ja 512 gigatavun tallennustilalla maksaa 1999 euroa. Kokoonpanoja on kaikkiaan viisi.

Ehkä sinua kiinnostaa...