Iconiab1main

Lapsiperheiden täsmätabletti

Acer julkisti Las Vegasin CES-messuilla uuden, hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen Iconia B1-A71 -taulutietokoneen.

torstai 10. tammikuuta 2013

Iconia B1 on suunnattu ensimmäistä tablet-konettaan harkitseville käyttäjille tai perheille, joissa lapsille halutaan oma taulutietokone. Iconia B1 sopii toki myös kiireisten yrityskäyttäjien mobiilityöskentelyyn 1,2 gigahertsin tuplaydinprosessorin ja tuoreimman Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän ansiosta.

Iconia B1:n näyttö on seitsemän tuuman kokoinen – yhtä suuri kuin tavallinen kirjan sivu. Niinpä laite soveltuukin valmistajan mukaan hyvin e-kirjojen lukemiseen, verkon selailuun, peleihin ja videoihin. Iconia B1 on yksi markkinoiden kevyimmistä seitsentuumaisista taulutietokoneista: laite painaa vain 320 grammaa. Mitoiltaan laite on 197,4 mm x 128,5 mm x 11,3 mm. Iconiaa on valmistajan mukaan helppo käsitellä yhdellä kädellä ja se mahtuu kätevästi pieneenkin laukkuun.

Ohjelmisto- ja multimediapuolella Iconia B1 ilahduttaa muun muassa VoiceSearch-äänihaulla, Google Currents -mediavalikoimalla sekä videokeskustelun mahdollistavalla etukameralla. Laitteessa on kahdeksan gigatavun muisti, jota voi laajentaa microsd-korttipaikan kautta.

Iconia B1 täydentää Acerin tablet-valikoimaa, johon kuuluu nyt kaksi 7-tuumaista ja kolme 10-tuumaista Android-laitetta sekä 10- ja 11-tuumaiset Windows 8 -tabletit.

Acer Iconia B1-A71 tulee Suomessa myyntiin helmikuussa 139 euron hintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...