akuipad

Kääk! Aku Ankka -lehteä voi lukea myös iPadilla!

60-vuotias Aku Ankka -lehti ilmestyy nyt myös sähköisenä versiona joka keskiviikko kello 13.00. Digi-Akkari on täsmälleen printtiesikuvansa kaltainen, joten jatkossa viikon ankallisannoksen voi nauttia myös iPadin ruudulta.

torstai 29. maaliskuuta 2012

”Tuoreimpaan viikko-Akkariin pääsee vastedes uppoutumaan vaivattomasti vaikka toisella puolen maapalloa Ipadin avulla. Lehti latautuu nopeasti ja tarkka kuvanlaatu saa unohtamaan, että sarjakuvaa lukee paperin sijaan älylaitteelta”, päätoimittaja Aki Hyyppä myhäilee.

Aku Ankka -sovelluksen voi ladata App Storesta ilmaiseksi. Yhden sähköisen Aku Ankka -lehden hinta on 2,99 euroa, ja Akkareita on saatavilla vuoden 2011 numerosta 48 lähtien. Digitaalisen Akkarin laatua voi testata selailemalla ilmaista näytenumeroa, jonka helmi on Kari Korhosen piirtämä ja käsikirjoittama hykerryttävä Sibelius-sarjis Kadonnut sinfonia.

Lisäksi App Storesta löytyy Disney Comics -sovellus, joka toimii sekä Ipadissa, Iphonessa että Ipod Touchissa. Disney Comics on Disneyn kansainvälinen sarjakuvasovellus, jonka kautta voi ostaa Ankkalinnan väen seikkailuja tarina kerrallaan. Tarjolla on jo yli tuhat sivua sekä Aku Ankassa että Aku Ankan taskukirjoissa ilmestyneitä sarjakuvia, ja valikoima kasvaa joka kuukausi noin kymmenellä tarinalla.

Ehkä sinua kiinnostaa...