anydo

Koulu alkaa viidellä hyvällä sovelluksella

Nämä viisi ilmaista mobiilisovellusta sujuvoittavat opiskelua ja opiskelijaelämääsi.

tiistai 1. toukokuuta 2018 teksti S. Nielsen

Lomat on koko lailla lusittu ja opinnot kutsuvat. Niitä varten on hyvä varustautua kunnon äppisetillä. Tässä on viisi sovellusta, jotka tekevät täppäristä oivan opintojen edistäjän.

1. Tiedostot aina saatavilla 

Etäresurssit ovat aina tarpeen. Dropboxin pilvessä tiedostosi ovat aina ja kaikkien laitteittesi saatavilla. 

Sovelluksen voi ladata Androidille ja iOSille.

2. Listaa asiat muistiin 

Kokonaisuus muodostyy yksityiskohdista, joita keräät talteen Any.do-sovelluksella. 

Sen saa Androidille ja iOSille.

3. Pysy ajan tasalla 

Lukutoukankin pitää välillä tarkistaa mitä maailmalla tapahtuu. Sen saa nopeasti selville rss-syötteitä tarjoilevalla Feed.ly-sovelluksella. 

Saatavana sekä Androidille että iOSille.

4 Hallitse aikaasi 

Salille, luennolle, tenttiin ja baariin. Moneltakohan päivän ensimmäinen tunti alkoikaan? Jos laitoit sen ylös, niin Studious Homework Planner muistuttaa siitä. 

Saatavana sekä iOSille.

5. Vältä oheistoimintoja 

Joskus jopa imurointi voi tuntua houkuttelevammalta kuin oppikirjan lukeminen. Ja kun Facebookissakin on niin mielenkiintoisia päivityksiä… 

Ei muuta kuin otat itseäsi niskasta kiinni ja hillitset kohtuutonta puhelimen räpläämistä joko Android-sovelluksella Self Control for Study tai iOS-sovelluksella Freedom - Reduce Distractions.

Nauti hyvästä äänestä tietokoneella – muuta perhettä häiritsemättä. Nyt saat kuulokkeet ja 4 numeroa KotiMikroa sekä e-kirjan ”Seuraa suosikkejasi suoratoistona” yhteishintaan vain 21,90 euroa. Säästät 57,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Saat tablet-näppäimistön KotiMikron mukana

Nyt saat KotiMikron mukana kätevän tablet-näppäimistön, jolla voit korvata taulutietokoneesi hankalan virtuaalinäppäimistön. Käytännöllinen bluetooth-näppäimistö vastaa mitoiltaan taulutietokonetta. Näppäimistö mahtuu hyvin laukkuun ja painaa vain 350 grammaa.

Näppäimistö yhdistetään helposti bluetooth-tekniikan avulla tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen. Oikeilla näppäimillä kirjoittaminen on ilo verrattuna kosketusnäytön hankalaan näppäimistöön.

Näppäimistön yläreunassa on syvennys, joka pitää tabletin tai puhelimen paikallaan ja sopivassa kulmassa kirjoittamisen aikana.

Näppäimistön arvo on 39,90 euroa, mutta nyt saat näppäimistön ja neljä KotiMikroa yhteishintaan vain 21,90 eurolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...