Huawei MediaPad T5 on varustettu 10,1-tuumaisella näytöllä.

Huawei MediaPad T5 on varustettu 10,1-tuumaisella näytöllä.

© Huawei

Huawei MediaPad T5: Lapsiperheen edullinen taulutietokone

Huawein uusi MediaPad T5 on suunniteltu ensisijaisesti aikuisten ja lasten vapaa-ajan käyttöön – pelaamiseen, videoiden katseluun ja nettisurffailuun.

perjantai 21. syyskuuta 2018 teksti M. Østergaard


Applen iPad on suosittu ja se onkin tablettien markkinajohtaja, mutta Applen tablet on edelleen kallis, vaikka viimeisin perusversio yllättikin myönteisesti hinnallaan.

Android-maailmasta löytyy kuitenkin hyviä haastajia. Uutuuksista mielenkiintoisin on Huawein MediaPad T5, jonka wlan-version saa karvan alle 200 eurolla, kun edullisimmasta iPadista saa pulittaa lähes 370 euroa.

Huawei MediaPad T5 toimii Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmällä, ja laite on varustettu 8-ytimisellä tehokkaalla Kirin 659 - prosessorilla. 

Laitteessa on micro-sd-muistikorttipaikka, jonka ansiosta laitteen 16 gigatavun tallennustilaa voi kasvattaa jopa 256 gigatavuun.

Räätälöity vapaa-ajan käyttöön

MediaPad T5 sopii Huawein mukaan erinomaisesti pelaamiseen, videoiden katseluun ja nettisurffailuun ja on siksi omiaan käyttäjälle, joka kaipaa vapaa-ajalleen helppokäyttöistä ja hyvillä ominaisuuksilla varustettua tablettia. 

MediaPad T5:ssä on 10,1-tuumainen täysteräväpiirron ips-paneeli, jonka tarkkuus on 1 920 x 1 200 pikseliä. Kuvasuhde on16:10, joka sopii hyvin videoiden ja nettisivujen katseluun.

MediaPad T5 painaa vain 460 grammaa ja laitteen pyöristetty muotoilu sopii pitkäänkin istuntoon, johon riittää virtaa 5 100 milliampeeritunnin akusta.

Huawei MediaPad T5

Huawei MediaPad T5 on edullinen koko perheen tablet, jossa on uusin Android Oreo -käyttöjärjestelmä.

Turvallinen lastennurkka

MediaPad T5:een on tuotu monia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu lapsiperheille. 

MediaPadin Children’s Corner -sovelluksella vanhemmat voivat helposti rajoittaa lasten laitteenkäyttöä, räätälöidä vapaana olevia sisältöjä sekä optimoida näytön kirkkautta ja värejä, mikä vähentää silmien rasitusta.

Huawei MediaPad T5 maksaa Wi-Fi-versiona 199 euroa ja LTE-versiona 249 euroa.

Huawei toi Suomen markkinoille myös toisen 10,1-tuumaisella näytöllä varustetun tabletin. 

Huawei MediaPad M5 lite on työkäyttöön suunnattu taulutietokone, jossa on 32 gigatavun tallennustila. Mukana tulee M-Pen lite -tablettikynä.

Suoritin on kahdeksanytiminen Kirin 659. Laitteessa on kookas, 7 500 milliampeeritunnin akku, joka toimii Huawei Quick Charge -latausteknologialla.

MediaPad M5 liten äänimaailmasta huolehtii Harman Kardonin kanssa kehitetty peräti neljän kaiuttimen kokonaisuus, joka lupaa vaikuttavan 3d-äänimaailman, vähäisen taustahälyn ja laadukkaan bassotoiston.

Huawei MediaPad M5 lite maksaa Wi-Fi-versiona 299 euroa ja LTE-versiona 349 euroa.

> Lue lisää asiaa tableteista – uutisia ja käyttöniksejä – täältä

Kirjoita tehokkaasti puhelimella ja tabletilla

Langattomalla näppäimistöllä on helppo kirjoittaa pitkiäkin tekstejä puhelimella ja taulutietokoneella.

Näppäimistö yhdistetään helposti bluetooth-tekniikan avulla tablet-laitteeseen tai älypuhelimeen. 

Oikeilla näppäimillä kirjoittaminen on suorastaan ilo verrattuna kosketusnäytön hankalaan näppäimistöön.

> Nyt saat langattoman näppäimistön ja neljä numeroa KotiMikroa yhteishintaan vain 21,90 eurolla. Tee tilaus saman tien täällä.

Tastatur til tablet

> Lige nu får du et trådløst tastatur med to numre af Komputer for alle for kun 59,50 kroner + porto og eks. Bestil med det samme via dette link.

Ehkä sinua kiinnostaa...