Sandberg Powerbank

Varavirtalähteissä on valinnanvaraa

Älypuhelimessa on paljon ominaisuuksia, joita on mukava käyttää, mutta ne myös tyhjentävät akun nopeasti. Varavirtalähde auttaa, jos lähellä ei ole pistorasiaa.

torstai 20. heinäkuuta 2017

Esimerkiksi paikannustoimintoa edellyttävä sovellus tai bluetoothin jatkuva käyttö vaatii paljon virtaa, ja liikkeellä ollessa akkua ei aina pääse lataamaan pistorasiasta.

Varavirtalähteet (engl. powerbank) ovatkin entistä suositumpia, kun puhelimet ovat lähes järjestäen virtasyöppöjä, vaikkei koko aikaa keräisikään virtuaalihahmoja ulkona liikkuessaan.

Pienelläkin kapasiteetilla varustetulla varavirtalähteellä antaa puhelimelleen sen verran elvytystä, että se jaksaa seuraavaan pistorasiaan asti.

Saatavana on erimallisia ja eri kapasiteeteilla varustettuja varavirtalähteitä. Pienikokoisissa on yleensä vaatimaton kapasiteetti, mutta ne mahtuvat vaikka taskuun. Suurella kapasiteetilla varustetut ovat kookkaampia, mutta silti vielä kuljetettavissa.

KotiMikron Testinurkassa on arvioitu erilaisia virtapankkeja. Poimimme tuotearvioista esiin kaksi erilaista vaihtoehtoa puhelimen kaveriksi.

Sandberg Waterproof Powerbank 6000 Sandbergin laitteen suurimpana etuna on sen vedenpitävyys ja kestävä rakenne, joiden ansiosta laite kestää mukana myös eräretkellä. Virtapankin kapasiteetti on 6000 milliampeerituntia, josta riittää virtaa kahden tehokkaankin puhelimen akun täyslataukseen. Lue testi täältä.

TP-Link TL-PBG3350 TP-linkin tyylikäs ja konstailematon virtapankki mahtuu hyvin myös taskuun ja jossa on käytännöllinen kumipäällyste. Laitteen akulle, joka on LG:n valmistama, luvataan kilpailijoita paremmat latausominaisuudet, kuten nopeus, hyötysuhde ja toimivuus matalissa lämpötiloissa. Lue testi täältä.

Lue lisää tuotearvioita KotiMikron Testinurkassa.

Ehkä sinua kiinnostaa...