visleri_qr

Turvapalvelu taskussa

Älypuhelin kulkee alati kasvavalla joukolla mukana ja helpottaa käyttäjiensä elämää – Visleri-palvelun myötä puhelinta voi hyödyntää paremmin myös henkilökohtaisena turvallisuusvälineenä.

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Visleri poikkeaa markkinoilla olevista lukuisista hätänappituotteista erityisesti siinä, että sillä voi jakaa tilannetietoa nimenomaisessa hätätilanteessa olevien henkilöiden kesken, niin että kaikille osallisille välitetään sama tieto, kuten ketkä saivat avunpyyntöviestin ja kuka voi auttaa.

Visleri on ensisijaisesti lähipiirihälytin, eli käyttäjä voi määrittää omaan apupiiriinsä ne henkilöt, joilta todennäköisesti hätätilanteessa yrittäisi soittamalla tai muuten pyytää apua. Avuntarve ilmaistaan Visleri-hätäpillinappia painamalla – muuta apupiirin hälyttämiseksi ei hädässä olevan tarvitse tehdä. Mikäli hätätilanne vaatii viranomaisapua, Visleri auttaa käyttäjää hätäpuheluavustajalla, jonka tärkein ominaisuus on käyttäjän sijainnin ilmaiseminen käyttäjälle puhelun aikana, koska avuntarvitsija ei aina osaa tai pysty sijaintiaan kertomaan.

Toissijaisesti palvelu tarjoaa turvallisuuteen ja arjen helpottamiseen liittyviä lisäominaisuuksia versioittain. Lapsiperheille tarkoitettu Perheturva tarjoaa muun muassa perheen oman ilmoitustaulun, lapsille helpot sijaintinapit ja vanhemmille lasten sijaintilistan. Omaturva tarjoaa sinkuille mahdollisuuden käyttää ajastettua hälytystä. Se käynnistää hälytyksen automaattisesti, jos käyttäjä ei pysty peruuttamaan hälytystä määriteltynä aikana. Senioriturvassa voi puolestaan määritellä esimerkiksi tavallisia ja apua hälyttäviä muistutuksia.

Vislerin käyttöönotto tapahtuu luomalla oma profiili Visleri-verkkopalvelussa, jonka jälkeen palvelua käytetään Android- tai Windows Phone -puhelimeen ladattavalla Visleri-sovelluksella. Iphonelle on toistaiseksi saatavana vain rajoitettu versio, Perheturvan vanhempi-roolin henkilölle. Palvelun kuukausihinta on 1,99 euroa käyttäjältä. Palvelua voi kokeilla maksutta 14 päivää.

Ehkä sinua kiinnostaa...