test_smartphone_komfi_152012

Tuhdisti toimintoja taskukoossa

Älypuhelin on oiva työkalu sähköpostin hallintaan ja netin selailuun sekä monipuolinen viihdevempain musiikin ja videoiden toistoon. Otimme vertailuun yhdeksän alle 300 euron hintaista mallia.

torstai 4. lokakuuta 2012

Matkapuhelimesta on kehittynyt muutamassa vuodessa monipuolinen viestintäväline, joka tarjoaa puheluiden ja tekstiviestien lisäksi lähes tietokoneen veroiset ominaisuudet taskuun mahtuvassa koossa. Samalla älypuhelinten valikoima on laajentunut satojen eurojen hintaisista huippumalleista entistä edullisempiin laitteisiin. Tämänkertaiseen vertailuun poimittiin yhdeksän laitemallia, jotka soveltuvat ensimmäisen älypuhelimen hankintaa suunnittelevalle käyttäjälle. Testipuhelimet sijoittuvat alle kolmensadan euron hintaluokkaan.

Huokeasta hinnastaan huolimatta kaikki testatut mallit ovat täysiverisiä älypuhelimia, jotka sisältävät muun muassa sähköpostitoiminnot ja nettiselaimen sekä kattavat työkalut kuvien, videoiden ja musiikin hallintaan. Laitteiden tekniset ominaisuudet eivät kaikilta osin yllä huippumallien tasolle, mutta puhelimet soveltuvat silti hyvin monipuoliseen käyttöön.

Ehkä sinua kiinnostaa...