Google_komfi_012012

Puhu netin kautta ?halvalla

Käytä kännykän sijaan Googlea, niin säästät selvää rahaa. Puhelinlasku voi pienentyä peräti 98 prosentilla, kun puhelut soitetaan tietokoneella.

tiistai 6. marraskuuta 2012

Voiko kuka tahansa tosiaan soittaa internetpuheluja? Mieleen tulevat lähinnä nörtit, jotka istuvat näyttöjensä ääressä ja juttelevat muille nörteille.

Asia olikin ehkä niin vielä muutama vuosi sitten, mutta nettipuhelut toimivat jo mainettaan paremmin. Tietokoneella voi nykyisin soittaa yhtä helposti kuin perinteisellä lankapuhelimella. Tärkeintä lienee silti se, että koneellakin voi soittaa mihin tahansa lanka- tai kännykkänumeroon. Toisen osapuolen ei siis tarvitse odottaa koneen ääressä kuulokemikrofonin, hiiren ja näppäimistön kanssa.

Soittajan täytyy toki nähdä hieman vaivaa ja istua yleensä oman koneen ääressä. Hinnat puhuvat kuitenkin puolestaan. Säästöt ovat suuria varsinkin kaukomaille soittaessa. Vaikkapa Kiinaan voi soittaa tietokoneella jopa 60 kertaa halvemmalla kuin puhelimella.

Nettipuhelu vaatii vain tietokoneen, internetyhteyden ja kuulokemikrofonin. Nettikameralla varustetuissa kannettavissa voi käyttää myös laitteen omaa mikrofonia ja kaiuttimia.

Ehkä sinua kiinnostaa...