Ringiphone

Personoi puhelu Ringillä

Suomalainen ohjelmistoyhtiö Sunduka on lanseerannut Ringi mobiilisovelluksen Android-puhelimiin. Ringi on maailman ensimmäinen puhelumedia, jolla voi visualisoida tavallisia puheluita.

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Ringi ja muotitalo Ivana Helsinki ovat solmineet sopimuksen visuaalisesta yhteistyöstä. Ivana Helsingin suunnittelemat Ringit ovat osa Ringin visuaalista kuvagalleriaa. Jokainen käyttäjä voi valita mieleisensä Ivana Helsinki Ringin ja personoida jokaisen puhelunsa haluamallaan designkuvalla. Kuvagalleriassa on käytössä useita eri Ivana Helsingin designmalleja, mukana myös kauden uutuustuotteita.

Ringin voi luoda valitsemalla kuvan suoraan puhelimen tai Ringin kuvagalleriasta tai ottamalla uuden kuvan puhelimen kameralla. Kuvaan voi vielä lisätä tekstiviestin, ja Ringi-puhelu on valmis. Vaikka vastaanottaja ei pystyisi vastaamaan puheluun, Ringi-kuvaviestin voi myöhemmin katsoa puhelimen lokitiedoista. Ringin avulla käyttäjä voi myös kertoa oman statuksensa visuaalisesti – Ringi-kuva ja -teksti näytetään soittajille jo ennen kuin puheluun vastataan.

Ilmainen Ringi-sovellus on nyt ladattavissa Android-puhelimeen Play-kaupasta. Muut järjestelmäversiot julkistetaan tämän vuoden aikana.

Ehkä sinua kiinnostaa...