Nokian uusi lippulaiva

Nokia N97 -älypuhelimessa on 3,5 tuuman kallistuva kosketusnäyttö, jonka kuvasuhde on 16:9.

keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Nokia ei ole löytänyt kunnon markkinarakoa kalleimmille matkapuhelimilleen sen jälkeen kun Iphone tuli ja sai ostajat innostumaan. Nyt Nokia on kuitenkin esitellyt uuden älypuhelimensa, josta voidaan odottaa Iphonen haastajaa.

Nokia N97 sisältää lähes kaikki toiminnot, jotka ovat mahdollisia tämän päivän matkapuhelimessa. Laitteessa on viiden megapikselin kamera, dvd-tasoinen videotallennus, kaikki tarvittavat verkkoteknologiat, gps ja 32 gigatavua muistia, jota voidaan tarvittaessa laajentaa 48 gigatavuun microSD-muistikortilla.

N97:ssä on 3,5 tuuman kallistuva kosketusnäyttö. Laajakuvanäytön kuvasuhde on 16:9. Teksti- ja sähköpostiviestien kirjoittamista helpottaa täysimittainen qwerty-näppäimistö. Lisäksi laite sopii internetin selaamiseen, flash-videoiden suoratoistoon ja pelaamiseen.

Nokia N97 -puhelimessa on monia edeltäjiensä hyviä puolia, kuten Maps-karttasovelluksella varustettu paikannin. Kartat voi ladata kätevästi pc:ltä ja tallentaa puhelimeen. Puhelimessa on myös liitäntä kuulokkeille.

Nokia N97 tulee myyntiin tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla 990 euron hintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...