Huawei-Ascend-P6

Maailman ohuin älypuhelin Elisalle

Elisa on aloittanut Huawein uuden huippumallin, Huawei Ascend P6 -älypuhelimen ennakkomyynnin ainoana suomalaisena operaattorina.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Huawein lippulaivamalli on huomiota herättävän ohut, ainoastaan 6,18 millimetriä, ja kyseessä onkin maailman tämän hetken ohuin älypuhelin. Innovatiivisuutta kehutaan myös puhelimen muotoilussa, Emotion UI -käyttöliittymän personoitavuudessa ja akun keston optimoinnissa.

Emotion UI 1.6 -käyttöliittymän kehityksessä on ollut mukana Huawein Helsingin tuotekehitysyksikkö, mikä nopeutti puhelimen saamista Suomen markkinoille ensimmäisten joukossa. Puhelin julkistetaan samanaikaisesti Suomen lisäksi kuudessa muussa Euroopan maassa.

”Elisa ja Huawei ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä, ja operaattoriyksinoikeus Ascend P6:n myynnin aloituksessa on luonteva jatko sille. On hienoa tuoda ensimmäisenä Suomessa myyntiin tämä älypuhelin, jonka erottuville ominaisuuksille on selvästi kysyntää. Se on poikkeuksellisen ohut ja kevyt, ja näyttävän muotoilun lisäksi huomiota on kiinnitetty erityisen paljon käyttöliittymän ulkoasuun ja käytettävyyteen”, kertoo Elisan puheliittymien liiketoimintajohtaja Jan Virkki.

Huawei Ascend P6 -älypuhelimen ennakkomyynti on alkanut Saunalahden verkkokaupassa ja toimitukset alkavat heinäkuun puolenvälin jälkeen. Puhelin maksaa 359 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...