Lumiabet

Kiilaako Lumia myydyimmäksi puhelimeksi?

Nokia Lumia saapui Suomessa myyntiin viime viikolla kovan hypen saattelemana, ja ennakkovaraukset povaavat korkeita myyntilukuja. Peliyhtiö Unibetin kertoimet lupailevat Lumialle kärkipaikkaa operaattorien myydyimpien puhelimien listalla.

maanantai 6. helmikuuta 2012

Odotettu Nokia Lumia nousi esimerkiksi DNA:n tammikuun listalla kahdeksanneksi jo ennakkovarausten ansiosta, ja osassa Elisan liikkeistä mustat Lumiat myytiin saman tien loppuun. Online-peliyhtiö Unibet uskoo, että Nokian näyttävät markkinointiponnistukset ja positiiviset käyttökokemukset kantavat hedelmää, ja Lumia nousee helmi- tai maaliskuussa Elisan tai DNA:n myydyimmäksi puhelimeksi. Kerroin Lumian ykkössijalle nousulle on 1,65. Kerroin sille, että Lumia ei yllä maaliskuun loppuun mennessä listan kärkeen, on 2,10.

Elisa ja DNA julkistavat myydyimmät puhelimensa kuukausittain. Unibet ei usko Lumian noin 450 euron hinnankaan estävän kovaa myyntiä, sillä esimerkiksi Applen Iphone on majaillut listan kärjessä useana kuukautena vielä korkeammasta hinnastaan huolimatta. Lumiasta odotetaan myyntihittiä erityisesti yritysasiakkaiden keskuudessa.

Nokia Lumiasta tulee Suomen myydyin puhelin 31. maaliskuuta 2012 mennessä?

Ehkä sinua kiinnostaa...