Simplofon_Logo_Orange1

Käyttöliittymä lapsen puhelimeen

Oululainen Simplofon Oy on kehittänyt lapsille suunnatun käyttöliittymän älypuhelimiin. Tähän mennessä lapsille suunnattuja käyttöliittymiä, joissa vanhempien huoli olisi otettu huomioon, ei ole ollut tarjolla.

keskiviikko 2. tammikuuta 2013
lapsetjapuhelin

SimploKid on helppokäyttöliittymä lapsen ensimmäiseen puhelimeen. Liittymä antaa vanhemmille mahdollisuuden kontrolloida lasten puhelimen käyttöä. Vanhemmat voivat määritellä kuka saa soittaa lapselle, kenelle lapsi saa soittaa sekä mitä ominaisuuksia lapsi saa käyttää. Kun vanhempi lähettää tekstiviestin lapsen puhelimeen, lapsen puhelin lähettää saman tien tiedon lapsen olinpaikasta.

"Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Simplofon -käyttöliittymään ja ovat kysyneet vastaavanlaista käyttöliittymää lapsille, jossa mukana olisi myös mahdollisuus asettaa rajoituksia. Lapset oppivat nopeasti käyttämään älypuhelimia, mutta vanhemmilla on huoli, mitä kaikkea he käyttävät ja missä he ovat. Tähän tarpeeseen kehitimme SimploKidin", kertoo Pirkko Taskinen, Simplofon Oy:n toimitusjohtaja.

Android-puhelimiin tarkoitettu SimploKid on saatavana Google Play -kaupassa.

Kesällä 2012 Simplofon toi markkinoille Simplofon-liittymän, joka toimii Samsungin kosketusnäyttöpuhelimissa. Simplofon on Taskisen mukaan saanut paljon positiivista palautetta ja samalla on tullut kyselyjä lapsiliittymästä kosketusnäyttöpuhelimiin.

Simplofon Oy on suomalainen Oulussa toimiva start-up -yritys, joka kehittää helppokäyttöisiä sovelluksia mobiililaitteisiin. Simplofon on yrityksen ensimmäinen tuote Suomen markkinoille.

Ehkä sinua kiinnostaa...