Jolla_PoppyRed

Jolla-älypuhelimet DNA-kaupoissa

Jolla-älypuhelimien myynti on alkanut DNA Kaupoissa. DNA:lla on operaattoreista yksinoikeus myydä Jollaa Suomessa puhelimen lanseerausvaiheessa.

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Nyt Jolla-älypuhelimensa voivat käydä lunastamassa myös ne toisen aallon ennakkovaraajat, jotka ovat valinneet ostopaikaksi DNA Kaupan.

"Puhelimia tulee ensivaiheessa myyntiin rajoitettu erä, mutta laitetta saadaan tarjolle kaikkiin DNA Kauppoihin ympäri Suomen ja puhelimia riittää ennakkovaraajien lisäksi myös yleiseen myyntiin", kertoo DNA:n Jolla-projektista vastaava liiketoimintajohtaja Cedric Kamtsan.

Aivan ensimmäinen erä Jollia myytiin DNA:n järjestämässä lanseeraustapahtumassa Helsingissä marraskuun lopulla, kun DNA tarjosi nopeimmille Jollan ennakkovaraajille mahdollisuutta ostaa puhelimensa 450 ensimmäisen joukossa. Toimitukset muille ensimmäisen eli "first edition" -vaiheen ennakkovaraajille ovat parhaillaan käynnissä Jollan kautta.

Toisen eli "second chance" -vaiheen ennakkovaraajat Suomessa lunastavat puhelimensa joko DNA Kaupasta tai Jollan kautta postitoimituksella, sen mukaisesti minkä toimitustavan he ovat valinneet ennakkoon. Toisen aallon varaajien puhelimien toimitukset alkoivat 11.12. sekä postitse että DNA Kaupasta.

DNA Kaupasta puhelimensa lunastaville toimitetaan 11.12. vahvistus aikataulusta tekstiviestillä, ja laitteet pidetään varattuna asiakkaan valitsemassa DNA Kaupassa perjantaihin 13.12. saakka. Mahdollisesti lunastamatta jäävät puhelimet siirtyvät yleiseen myyntiin lauantaina 14.12., mutta ennakkovaraajilla on luonnollisesti mahdollisuus ostaa puhelimensa myös tämän jälkeen, saatavuuden mukaan.

DNA on osallistunut tiiviisti Jollan tuotekehitykseen ja kaupallistamiseen ja sillä on operaattoreista yksinoikeus myydä Jolla-puhelimia Suomessa lanseerausvaiheessa.

Jolla pohjautuu aidosti avoimeen ja erilaiseen Sailfish-mobiilikäyttöjärjestelmään. Se tarjoaa käyttöön elepohjaisen käyttöliittymän ja se on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Jolla maksaa noin 400 euroa. KotiMikro testaa puhelimen näillä näkymin numerossa 3/2014.

Ehkä sinua kiinnostaa...