iphone7

Uudet iPhonet julkistetaan syyskuussa

Virallinen julkistus tapahtunee noin kolmen viikon kuluttua. Siihen asti pitää jaksaa arvailujen varassa.

torstai 18. elokuuta 2016

Netissä on kohistu uusista iPhone-malleista jo yli puoli vuotta, muta pian koittaa virallisen julkistuksen aika ja iPhone-fanit saavat faktaa arvailujen sijaan.

Viimeisimmän (huhu)tiedon mukaan uutuusmallit olisivat vedenpitäviä. Siihen viittaisi myös se, että vahvistamattoman tiedon mukaan kuulokeliitäntä olisi jätetty pois.

Isompi akku ja parempi kamera Todennäköisin syy kuulokeliitännän pois jäämiselle lienee se, että kotelon sisälle tarvitaan mahdollisimman paljon tilaa entistä tehokkaammalle akulle.

Nettiin vuotaneiden tietojen mukaan puhelimessa olisi myös aikaisempaa parempi kamera sekä entistä enemmän suoritintehoa. Odotettavissa on myös, että julkistus koskee kahta mallia.

Ennakkotilaaminen alkaa 9. syyskuuta Applelta ei tihku mitään tietoa ennen julkistusta, mutta se ei tietenkään estä huhumyllyä jauhamasta ja sylttytehdasta lähellä olevien tahojen paljastuksia. Sellaista vuotoa ei sentään harmi kyllä ole vielä tapahtunut, kuin kuusi vuotta sitten, jolloin Applen työntekijältä unohtui iPhone 4-prototyyppi baariin - ja siitä nousi melkoinen äläkkä.

Vahva veikkaus on, että ennakkotilauksia pystyy tekemään perjantaista 9. syyskuuta alkaen, ja molemmat iPhone 7 -mallit tulisivat myyntiin 23. syyskuuta samaan hintaan kuin iPhone 6 -mallit.

Ehkä sinua kiinnostaa...