iphone7-2

Nyt on iPhone 7 tilattavissa – mitä uutuus tarjoaa?

Uudessa vesitiiviissä iPhone 7:ssa ei ole kuulokeliitäntää, yhteys kuulokkeisiin on langaton.

maanantai 12. syyskuuta 2016 teksti M. Jacobsen

Viime viikolla esitellyt Applen laiteuutuudet eivät ole mitään mullistavia keksintöjä, mutta taattua herkkua niille, jotka ovat aikeissa päivittää kalustoaan. Uudet iPhone-mallit tarjoavat aikaisempaa enemmän tallennustilaa, entistä paremman kameran, kauniimman näytön ja suorittimen, joka nostaa uudet iPhonet nopeustestien kärkeen.

Edeltäjiensä tavoin iPhone 7:stä on saatavana kaksi versiota, iPhone 7 ja iPhone 7 Plus, joka on edellistä tehokkaampi ja käy kokonsa puolesta pienestä taulutietokoneesta. Kameraa on taas parannettu molemmissa, ja varsinkin Plus-mallissa, jossa on runsaasti kuvatoimintoja.

Vesitiivis Tallennustilaksi voi valita 32, 128 tai 256 gigatavua. Puhelin on pöly- ja vesitiivis. Apple teki, kuten etukäteen uumoiltiin ja poisti kuulokeliitännän. Design on kauniin reiätön ja luuriaan voi käyttää kaatosateessa.

iphone 7-3

Johdolliset kuulokkeet sovittimella Johdolliset kuulokkeet voi edelleen yhdistää iPhoneen käyttämällä sovitinta, jolla Lightning-liitäntään saa kiinni tavalliset kuulokkeet. Mukana tulee sekä Applen EarPodit Lightning-liittimellä että kuulokeliitäntäsovitin Lightning/3,5 mm.

Apple esitteli myös lokakuun lopulla saataville tulevat langattomat, 179 euron hintaiset AirPod-nappikuulokkeet. niihin kuuluu latauskotelo, jolla luvataan 24 tunnin edestä virtaa.

Saatavilla perjantaina Uudet iPhonet tulivat ennakkotilattaviksi viime viikon lopulla ja myyntiin ne tulevat perjantaina 16. syyskuuta. Hinnat alkavat 779 eurosta, mikä lukee 32-gigatavuisen iPhone 7:n hintalapussa. 128-gigainen maksaa 889 euroa ja 256 gigatavun mallista saa pulittaa 999 euroa.

Plus-mallin vastaavat hinnat ovat 919 euroa (32 Gt), 1029 euroa (128 Gt) ja 1139 euroa (256 Gt).

Nintendoa iPhonella Jos ei muuta suurta mullistavaa ole luvassa, niin Super Marion ystäviä ilahduttanee se, että klassikkopeli julkaistaan iOS-järjestelmälle, uutena versiona tietenkin. Lisää saadaan alkuvuodesta, kun iOSille tulee Animal Crossing ja Fire Emblem. Molemmat ovat suosittuja pelejä Nintendon käsikonsoleilla ja sopinevat kuin valettuna puhelimeen.

Ehkä sinua kiinnostaa...