iPhone X

Uusi iPhone X aiheutti ennakkomyyntiryntäyksen.

© Apple

iPhone X on nyt myynnissä

Tähän asti kalleinta iPhonea joutuu jonkin aikaa odottelemaan, sillä ennakkomyynnissä ollut erä meni kuin kuumille kiville. Yli 1300 eurolle keksii helposti muutakin kivaa käyttöä, jos ilman iPhone X -huippuluuria pystyy elämään.

maanantai 6. marraskuuta 2017 teksti P. Jensen

Applen lippulaivapuhelin iPhone X on nyt saatavilla, mutta toimitusaika voi venyä kovan kysynnän takia.

Uusi iPhone X kiri esimerkiksi Telian myyntilistan kärkeen vain viiden päivän ennakkomyynnillä. Ensimmäinen erä myytiin loppuun 22 ensimmäisen minuutin aikana verkossa. Samoin Elisa myi ensimmäisen ennakkomyyntierän loppuun minuuteissa.

Apple ilmoittaa verkkokaupassaan toimitusajaksi 3–4 viikkoa sekä 64 gigatavun mallille, joka maksaa 1 179 euroa, että 256 gigatavun mallille, jonka hinta on 1 349 euroa.

> Lue kaikki iPhonesta

Rahat voi käyttää muuhunkin, jos ei halua odottaa, ja jos jo tilasit puhelimen, niin odotellessa voit miettiä, mitä sievoisella euronipulla olisi muuta voinut tehdä.

Me keksimme heti kolme kohdetta, jos käytössä on ylimääräinen reilu tuhat euroa.

1. Kaksi erinomaista puhelinta ja
ateriaelämys Michelin-tähden ravintolassa

Voit ostaa itsellesi ja kumppanillesi Oneplus 5 -puhelimen, joka on KotiMikron tähän asti testaamista Android-puhelimista nopein ja hintaluokkansa kiistaton ykkönen.

Lopulla 350 eurolla koette ateriaelämyksen Michelin-tähden ravintolassa helsinkiläisessä Demossa, jossa panette pöydän koreaksi kuudella ruokalajilla juomineen – ja jääkin vielä kymppi.

OnePlus 5 -älypuhelin

OnePlus 5 on huippupuhelin, joka haastaa muiden lippulaivat ja maksaa alle puolet siitä mitä iPhone X.

2. Tuplajuusto ja kaakao joka päivä

Isomman iPhone X:n hinnalla saa aika läjän purilaisia. Esimerkiksi McDonaldsissa voisi piipahtaa vuoden jokaisena päivänä tuplajuustolla ja kaakaolla.

Teoreettisesti joutuisi viimeisenä päivänä kaivamaan kuvetta puolentoista euron edestä, ellei vakiasiakkaana sitten armahdettaisi.

Big Mac -hampurilaisia

iPhone X vai purilaisia joka päivä?

3. Vääntöä pelikentille

Sen sijaan, että tihrustaisi tapahtumia iPhone X:n näytöltä, viihdekoneeksi voi hankkia Asus ROG GR8 II-pöytätietokoneen, joka on salonkikelpoinen mutta väkevä suorittaja pelikentillä.

Asus ROG GR8 II

Hiljaisena ja pienikokoisena laitteena Asus ROG GR8 II sopii sijoitettavaksi esimerkiksi olohuoneeseen. Lue laitteen arvio Testinurkassa

© Asus

Myönnetään silti, että vaikka iPhone X:n hinta on oman lajinsa ennätys, niin KotiMikrossa odotetaan jo malttamattomana, että uutuudesta saadaan arvio Testinurkkaan

Lue myös: Tärkeä iPhone-toiminto voi pelastaa henkesi

Vanhakin puhelin piristyy kummasti, kun siihen hankkii uuden akun. Ja varavirtalähde taskussa varmistat, että virta ei lopu kesken kaiken. 

Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen hintaan 21,90 euroa – säästät 57,90 euroa. 

Ehkä sinua kiinnostaa...