Tuleeko uusi Apple iPhone SE -versio alkuvuodesta 2018?

iPhone SE 2: Uusi iPhone-versio tulossa alkuvuodesta 2018

Applelta on tulossa uusi iPhone-malli, iPhone SE 2, jota odotetaan kauppoihin vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla.

keskiviikko 3. tammikuuta 2018 teksti SLO

 

Nyt on hyviä uutisia sille, joka haluaa uuden mutta edullisemman iPhonen kuin luokattoman kallis iPhone X, josta saa pulittaa reilun tonnin.

Macrumors-sivuston mukaan Apple julkaisee iPhone SE 2 -mallin vuoden 2018 alkupuolella.

> Lue lisää iPhone-asiaa

Ensimmäinen malli ilmestyi 2016

Ensimmäinen iPhone SE -malli, joka tuli 2016, on varustettu hieman uuden sukupolven älypuhelimia pienemmällä näytöllä. Mallia ei päivitetty 2017.

Ensimmäisessä mallissa on nelituumainen näyttö, A9-suoritin, 32 tai 128 gigatavun tallennustila ja 12 megapikselin kamera. Uuden version ominaisuuksista ei vielä ole varmuutta.

iPhone SE
iPhone SE

Ensimmäinen iPhone SE ilmestyi 2016 ja haastoi edullisen hintaluokan puhelimet. Tuoreiden huhujen mukaan Se 2 -versio ilmestyy ehkä jo alkuvuodesta.

Taiwanilainen uutissivusto Focus Taiwan kertoi uuden puhelimen julkaisusta jo kesällä, ja Macrumors viittaa uutisessaan myös Taiwanin Economic Daily Newsiin, jonka mukaan Applen taiwanilainen alihankkija Wistron kokoaa uudet iPhone SE 2 -mallit.

Päivitä tietosi uusista puhelimista ja muusta kiinnostavasta tilaamalla KotiMikron uutiskirje tai tilaa KotiMikro kotiin kannettuna.

Varavirtalähde taskussa varmistat, että tehosyöpöllekin luurille riittää virtaa. Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen hintaan 21,90 euroa – säästät 76,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...