iphone 8

Huhut voimistuvat: Tällainen on iPhone 8

Puhelin saa entistäkin ohuemmat muodot, kun Koti-painike jää historiaan.

maanantai 5. joulukuuta 2016 teksti M. Jacobsen

Apple julkaisi vasta hiljan iPhone 7 -mallin, joten uutta versiota saadaan odotella pitkä tovi. Odottelu saa netin huhumyllyt jauhamaan isoilla kierroksilla, ja nyt myös asiantuntijat höristävät korviaan, koska viimeisimpien huhujen lähdettä pidetään erittäin luotettavana.

Nyt kaikki näyttäisi viittaavan siihen, että Apple lanseeraa iPhone 8:n kolmessa koossa, joita vastaavat kokoluokat ovat iPhone 5, iPhone 7 ja iPhone 7 Plus.

Etupuoli on viimeisten tietojen mukaan kokonaan lasia ja iPhone on entistä ohuempi, koska fyysistä Koti-painiketta ei uudessa mallissa enää ole. Lisäksi Applen arvellaan siirtyvän uuden mallin myötä käyttämään OLED-näyttöä LCD-näytön sijaan.

Luotettava lähde Huhujen taustalla on sijoitusyritys KGI Securitiesin analyytikko Ming-Chi Kuo, joka on muun muassa rankattu parhaaksi Apple-analyytikoksi. Hänen arvionsa ovat usein osuneet oikeaan, jopa useita kuukausia ennen kuin Apple on julkistanut tietoja.

Huhujen todenperäisyyteen voi siis jo suhtautua muutenkin kuin kuulopuheena, vaikka virallinen varmuus saataneen vasta loppuvuodesta 2017.

> Lue lisää iPhone-asiaa

Ehkä sinua kiinnostaa...