paristo punaisella

Apple käynnisti iPhone 6s -akkujen vaihto-ohjelman

Jos puhelimesi sammuu yllättäen, siinä saattaa olla viallinen akku. Apple vaihtaa akun maksutta, jos se kuuluu vaihto-ohjelman piiriin.

torstai 24. marraskuuta 2016 teksti M. Jacobsen

Apple on aloittanut vaihto-ohjelman iPhone 6s -puhelimen akuille, koska tietyssä erässä on havaittu vika, joka sammuttaa puhelimen yllättäen.

Apple kertoo, että kyseessä ei ole turvallisuuteen vaikuttava ongelma ja se koskee tiettyä sarjanumeroerää puhelimia, jotka on valmistettu syys-lokakuussa 2015.

Maksuton akunvaihto Applen sivuilla ei voi sarjanumeron avulla tarkistaa, kuuluuko oma iPhone 6s vaihto-ohjelman piiriin. Sen sijaan Apple kehottaa kääntymään valtuutetun huoltoliikkeen puoleen, jossa varmistetaan, että puhelin kuuluu korjausohjelmaan. Toinen vaihtoehto on tarkistaa puhelimen tilanne ottamalla yhteyttä Applen tekniseen tukeen.

Vaihto-ohjelma koskee sen piiriin kuuluvia iPhone 6s -puhelimia kolme vuotta niiden hankkimisesta, joten vaihtoaikaa on syys-lokakuulle 2018. Jos puhelimeensa on sammumisvian takia jo vaihdattanut akun ja maksanut siitä, niin rahoja voi pyytää takaisin ottamalla yhteyttä Applen tukeen.

Ehkä sinua kiinnostaa...