LG G3

Huippupuhelin huippunäytöllä

LG:n uutuuspuhelin G3 on varustettu markkinoiden ensimmäisellä quad hd -näytöllä, jonka tarkkuus on 2560x1440 pistettä, eli siinä on yli 75 prosenttia enemmän pikseleitä kuin täyden teräväpiirron näytössä.

perjantai 6. kesäkuuta 2014

LG G3 D885 -puhelimen muihin käyttäjiä puhutteleviin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa laserautomaattitarkennus, jota ei toistaiseksi muista puhelimista löydy. Lasertarkennusta käyttää 13 megapikselin kamera, jossa on optinen kuvanvakain. Akkukestoa luvataan vähintään koko päiväksi.

Näyttöalue on hyödynnetty mahdollisimman tarkkaan ja reunukset ovatkin lähes huomaamattomat.

Käyttöjärjestelmään oivalluksiin kuuluvat esimerkiksi älykkäät suositukset, kuten Smart Cleaning, joka suosittelee poistamaan käyttämättömiä sovelluksia tai väliaikaisia kansioita. Puhelin tekee ehdotuksia myös keskusteluhistorian perusteella: ”Torjuit puhelun Jannen kanssa klo 12.30. Haluatko soittaa hänelle takaisin?”

LG G3 on saatavilla Suomessa väreissä Metallic Black, Silk White ja Shine Gold kesäkuun viimeisestä viikosta alkaen. G3:n suositushinta on 16-gigatavuisena 599 euroa ja 649 euroa 32-gigatavuisena.

Puhelimen väreissä tulee saataville myös QuickCircle-ikkunakuori. Ikkunan kautta voi kuorta avaamatta käyttää kameraa, ohjata musiikkitoistoa ja soittaa puheluita. Ikkunasta pääsee myös asetuksiin ja näkee eri sovellusten tietoja.

Ehkä sinua kiinnostaa...