google duo

Google Duo on helppo videopuhelusovellus

Google on lanseerannut vaihtoehtonsa Facetimelle ja Skypelle.

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Google lanseerasi tämän viikon maanantaina Duo-videopuhelusovelluksensa Android- ja iOS-laitteille. Toukokuussa Googlen kehittäjätapahtumassa ensiesitelty ja siitä asti jopa hartaasti odotettu sovellus käyttää vain mobiililaitteessa olevia yhteystietoja ja selvittää automaattisesti, ketkä yhteystiedoissa olevista myös käyttävät Google Duo -sovellusta.

Android-käyttäjä ilahtuu Apple iPhone -käyttäjät ovat jo vuosia saaneet nauttia näppärästä Facetime-videopuhelusovelluksesta, mutta Androidille yhtä simppeliä ratkaisua ei ole tähän mennessä nähty. Vaikka Google Duo toimiikin molemmissa järjestelmissä, niin varsinaisesti se tulee ilahduttamaan Android-käyttäjiä. Lisäksi sovellus toimii riippumatta siitä, minkä tyyppiset laitteet käyttäjillä on.

Video näkyy ennen vastaamista Sen lisäksi, että Duo on haluttu pitää mahdollisimman yksikertaisena, sovelluksessa on myös Knock Knock -koputustoiminto, joka näyttää soittajan livekuvaa ennen vastaamista. Näin yhteydenotto on Googlen mukaan ”enemmän kutsu kuin keskeytys”.

Google Duo tulee portaittain saataville Androidille ja iOSille lähipäivien aikana.

Ehkä sinua kiinnostaa...