Samsung Galaxy S9

Uudessa Samsung Galaxy S9 -puhelimessa tekevät vaikutuksen varsinkin kamera ja näyttö.

© Samsung

Samsung Galaxy S9:ssä on maailman paras kamera ja näyttö

Ensimmäiset testit Samsung Galaxy S9:n kamerasta ja näytöstä lupaavat vähintään hyvää. Puhelimen suorituskyvyssä on testien perusteella kuitenkin toivomisen varaa.

torstai 8. maaliskuuta 2018 teksti P. Jensen


Samsung julkisti helmikuun lopulla uusimmat huippumallinsa, puhelimet Galaxy S9 ja Galaxy S9+. KotiMikro ei ole vielä ehtinyt testaamaan puhelinta, sillä se vasta saapui toimitukseen, mutta useampi amerikkalainen tiedostusväline on jo ehtinyt kokeilla uutuutta.

DisplayMate, joka on erikoistunut näyttötesteihin, rankkasi Samsung Galaxy S9:n näytön maailman parhaaksi.

DisplayMate kehuu esimerkiksi puhelimen väritoistoa käytännössä täydelliseksi ja toteaa, että se on todennäköisesti parempi kuin useimpien tämänhetkinen 4K ultra -televisio.

Myös kamera saa kiitosta. DxOMark, joka on arvostettu kameratestaaja, antaa Galaxy S9:lle 99 pistettä, korkeimman pistemäärän ikinä. Erityismaininnan saa puhelimen kameran säädettävä aukko.

Lue lisää Samsungista

Galaxy S9 reputti suorituskykytestissä

Suitsutusta ei sijaan ole tullut niiltä tiedotusvälineiltä, jotka ovat päässeet suorittamaan benchmark-testausohjelmia uutuuspuhelimessa. Näillä ohjelmilla testataan sitä, kuinka nopeasti laite suoriutuu tietyistä tehtävistä.

Galaxy S9:n pisteet eivät pelkästään olleet kehnommat kuin lähes kaikilla uusilla iPhone-puhelimilla, mutta myös heikommat kuin edeltäjällä Galaxy S8:lla.

Testit tehtiin puhelimen näytekappaleella, joten on mahdollista, että tulokset ovat erilaiset varsinaisella myyntiversiolla.

KotiMikron toimitus tutustuu parhaillaan Samsung Galaxy S9 -puhelimen ominaisuuksiin sekä toimintaan, ja arvio laitteesta on jo työn alla.

Löydät puhelimien, tietokoneiden ja muiden tietotekniikkatuotteiden arviot Etunurkasta, jossa julkaistaan myös Samsung Galaxy S9:n arvio ensi viikolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...