Samsung Galaxy S5 Neo

KotiMikron suurtestissä voiton ratkaisi varustelu ja kamera

Keskihintaisten puhelimien suorituskyky ja varustelu tarjoavat parhaimmillaan erinomaisen vastineen rahalle. Vertailuun valittiin kuusi älypuhelinta noin 200–350 euron hintaluokasta.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2016 teksti A. Daugaard

Huokeimmillaan älypuhelimen voi saada noin sadalla eurolla, kun taas uusinta tekniikkaa tarjoavien huippumallien hinnat voivat lähennellä tuhatta euroa.

Keskihintaisten laitteiden valikoima on kasvanut muutamassa vuodessa laajaksi. Keskikasti on myös suosittu, sillä laitteiden suorituskyky ja varustelu tarjoavat parhaimmillaan erinomaisen vastineen rahalle.

Kuuden puhelimen vertailussa nousi voittajaksi Samsung Galaxy S5 Neo. Se päihittää kilpailijansa muun muassa huikealla akkukestollaan. S5 Neo saavutti testimittauksessa tulokseksi lähes kaksitoista tuntia, ohittaen toiseksi tulleen mallin reilulla kolmella tunnilla.

Neossa on runsas valikoima Samsungin esiasennettuja sovelluksia. Mukana on useita hyödyllisiä työkaluja. Kamerasovellus sisältää automatiikan lisäksi helppokäyttöiset toiminnot käsisäätöjä kaipaavalle kuvaajalle. Puhelimella voi kuvata muun muassa panoraamoja sekä animoituja omakuvia.

KotiMikron puhelinvertailun voi lukea täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...