LePro3

Kiinalainen edullinen huippupuhelin

Kiinalaisen LeEcon lippulaiva Le Pro 3 on maltillisesti hinnoiteltu huippuvarusteltu Android-puhelin.

torstai 27. lokakuuta 2016 teksti C. Slot

Kinalaisen älypuhelinvalmistajan LeEcon lippulaiva, Android-puhelin Le Pro 3, on ominaisuuksiltaan erinomainen, vaikka hintaa sillä on vain noin puolet siitä mitä Samsungin ja Applen lippulaivamallit maksavat.

Tehokkaat komponentit Le Pro 3 on varustettu tehokkaalla Snapdragon 821 -suorittimella, kestävää Gorilla-lasia olevalla 5,5-tuumaisella täysteräväpiirtonäytöllä, NFC-tekniikalla ja peräti 4070 milliampeeritunnin akulla.

Takakamerassa on 16 megapikseliä ja etukamerassakin kahdeksan megapikseliä. Takakameralla voi tallentaa hidastettua videota sekä 4K-videota.

Tallennustilaa on vaihtoehtoisesti joko 32 gigatavua tai 64 gigatavua mallista riippuen. Muistia on vastaavasti 4 tai 6 gigatavua.

Le Pro 3:n korkeus on 15,1 senttimetriä, eli noin sentin enemmän kuin Samsung Galaxy S7 Edgen korkeus. Paksuus, 0,75 senttimetriä, on hieman vähemmän kuni Samsungin lippulaivassa.

Tilattavissa verkosta Ensimmäiset puoli miljoona Le Pro 3 -puhelinta myytiin ennakkovarausten perusteella 15 sekunnissa. Kiinassa 32 gigatavun malli maksaa euroissa vain noin 250. Täkäläinen hinta on kuitenkin verojen takia korkeampi. Suomessa puhelimia voi tilata tällä hetkellä ainakin e-villen verkkokaupasta, missä 32-gigatavun malli maksaa 396,74 euroa ja 64-gigtavuinen 471,14 euroa.

> Lue lisää puhelimista

Ehkä sinua kiinnostaa...