Samsung Galaxy Note 8

© Samsung

Galaxy Note 8 on uusi Samsung-lippulaiva

Samsung julkisti uuden lippulaivansa Galaxy Note8 -puhelimen. Huippuluuri tarjoa mielenkiintoisia ominaisuuksia.

torstai 24. elokuuta 2017 teksti P. Jensen

Samsung julkisti vihdoin uuden lippulaivapuhelimensa. Ominaisuuksien perusteella Samsung Galaxy Note8 on tähän asti tehokkain älypuhelin. Se on myös selvästi kookkaampi kuin Galaxy S8 Plus.

Huippuluurin ominaisuuksia arvailtiin laajalti, ja nyt osa huhuista sai vahvistuksen.

Samsung Galaxy Note8 on uutta tekniikkaa

Galaxy Note8:ssa on paljon uudistuksia. Sen kaksoiskamerassa on kuvanvakautus ja tarkennustoiminto, jolla voi säätää syväterävyyttä, mikä ei tavallisella kamerapuhelimella onnistu. Lisäksi molemmmila kennoilla voi napata kuvan samaan aikaan.

Samsung Galaxy Note8:n myötä myös puhelimen S-Pen-kosketuskynä on uudistunut. Sillä voi nyt muun muassa tehdä käsinkirjoitetusta viestistä gif-animaation.

Yllättäen uutuuden akkukapasiteetti on hieman pienempi kuin Galaxy S8 Plus -mallissa, jossa on 3 500 milliampeeritunnin akku. Note8:ssa on 3300 milliampeeritunnin akku.

Note7-fiasko vaikutti?

Akkukokoon on saattanut vaikuttaa edeltäjän, Galaxy Note7:n katastrofi, kun onnettomasti räjähdellyt puhelin jouduttiin vetämään markkinoilta.

Samsung Galaxy Note8:n suositushinta on 1029 euroa. Värivaihtoehdot ovat musta ja kulta. Suomessa on saatavana dual-sim ja yhden sim-kortin versio. Laitteen myynti alkaa 15. syyskuuta. Ennakkomyynti on parhaillaan käynnissä.

Lue Note 7:n surullinen ja lyhyt tarina.

Ehkä sinua kiinnostaa...