Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

© Samsung

Älypuhelinten kärkikaarti

Mikä on tämän hetken paras puhelin? KotiMikro esittelee vahvat suosikit.

torstai 16. maaliskuuta 2017 teksti M. Østergaard

Huippumallit kouraisevat lompakkoa syvältä, mutta vastineeksi saa viimeisteltyä huipputekniikkaa. Tässä on kolme mallia, jotka edustavat älypuhelinten kärkikaartia - yksi iPhone ja kaksi Android-puhelinta kaikilla herkuilla.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

© Samsung

Samsungin S7 Edge -lippulaivamallissa on yksi parhaista näytöistä ikinä. Sen lisäksi että näyttö reagoi tarkasti sormien kosketukseen, myös kuvanlaatu on huippuluokkaa. Reunan yli kaartuva näyttö on kaunis, mutta vaatii jonkin verran totuttelua. Hinta varmasti halpenee, kun Galaxy S8 julkaistaan maaliskuun lopulla.

Lue Samsung Galaxy S7 Edgen arvio KotiMikron Testinurkasta.

iPhone 7

Apple iPhone 7

Apple iPhone 7

© Apple

Aina ensimmäisestä, lähes kymmenen vuotta sitten julkaistusta iPhonesta lähtien Applen puhelin on kuulunut lajina eturiviin. Viimeisin malli ei sekään petä. Kamera on aikaisempaa parempi, näyttö on huippuluokkaa, akkukesto erinomainen ja värinäpalaute ainutlaatuisen tarkka.

Lue Apple iPhone 7:n arvio KotiMikron Testinurkasta.

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ

© Sony

Kovan haasteen kilpailijoilleen heittävässä Sonyn huippumallissa on upean terävä 5,2-tuumainen näyttö, jolle antaa vauhtia tehokas suoritin. Kokoonpanolla syntyy miellyttävä ja vauhdikas käyttökokemus, kun pelit, sovellukset ja videot pyörivät ihanan sulavasti.

Lue Sony Xperia XZ:n arvio KotiMikron Testinurkasta.

Juuri ilmestyneessä KotiMikrossa 5/2017 on 22 muuta hyvää käyttövinkkiä Windows 10:lle. Tilaa KotiMikro, niin saat luettavaksi lehden 5 viimeisintä numeroa Wype-palvelussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...