win81updatemain

Windows 8.1 päivittyi

Windows 8.1 Update -päivitys parantaa järjestelmän käytettävyyttä. Nyt esimerkiksi sammutus onnistuu suoraan aloitusnäytöltä.

torstai 10. huhtikuuta 2014

Windows 8.1:n ensimmäinen järjestelmäpäivitys tuo järjestelmään käyttäjien toivomia ominaisuuksia ja muita uudistuksia. Näkyvimpiä muutoksia ovat käynnistyminen suoraan työpöydälle aloitusnäytön sijaan sekä muun muassa Käynnistä- ja Haku-painikkeet aloitusnäytön oikeassa yläkulmassa.

Aikaisemmin sammutus vaati useamman valinnan joko aloitusnäytöllä tai työpöydällä. Nyt sammutuksen ja uudelleenkäynnistyksen ja lepotilan voi valita aloitusnäytöllä olevasta virtapainikkeesta.

Käteviin uudistuksiin kuuluu myös monipuolisempi tehtäväpalkki. Palkin saa näkyviin aloitusnäytöllä ja palkissa olevat kohteet ovat käytettävissä.

Sovelluksia voi hallita aloitusnäytöllä hiiren kakkospainikkeella avautuvasta kohdevalikosta. Sovelluksia voi kiinnittää tehtäväpalkkiin, jonne päivitys asentaa jo valmiiksi Windowsin Kauppa-sovelluksen.

Windows 8.1 Update –päivitys ei ainakaan toistaiseksi asennu automaattisesti, vaan käyttäjän pitää ladata ja asentaa se Windows Updaten kautta.

Ehkä sinua kiinnostaa...