Bamboo_Stylus-fineline

Wacomin Bamboo Paper on suosituin muistiinpanosovellus

Vain kolme kuukautta julkaisunsa jälkeen on Wacomin Bamboo Paper -sovelluksesta tullut todellinen menestys muistiinpanosovellusten parissa. Peräti seitsemän miljoonan käyttäjän suosima Bamboo Paper onkin alansa käytetyin monialustasovellus.

perjantai 7. marraskuuta 2014

Digitaalisilla laitteilla käsin kirjoittaminen on selvässä nosteessa riippumatta siitä onko kyse nopeasta muistiinpanosta, yksinkertaisesta kuvaluonnoksesta tai lyhyestä viestistä ripauksella persoonallisuutta. Tablettilaitteiden ja älypuhelinten myynti kasvaa ja sama trendi koskee myös kosketuskyniä ja muistiinpanosovelluksia.

Wacom toi Bamboo Paper -sovelluksen kaikille merkittäville käyttöjärjestelmille heinäkuussa. Sovellus tukee kosketusherkkiä kyniä, kämmenentunnistusta, pikapainikkeita sekä viime aikoina julkistettuja älykkäitä Bamboo Stylus fineline- ja Intuos Creative Stylus 2 -kosketuskyniä.

Kumpikin näistä malleista on suunniteltu iPadilla piirtämiseen ja kirjoittamiseen. Molemmat kynät reagoivat painamiseen oikean lyijykynän lailla ja tuottavat painalluksen kovuuden perusteella joko ohuempaa tai paksumpaa viivaa.

Bamboo Paper on saatavilla iOS-, Android- ja Windows-käyttöjärjestelmille ja ladattavissa veloituksetta. Intuos Creative Stylus 2 ja Bamboo Stylus fineline ovat saatavilla 79,90 ja 59,90 euron kuluttajahinnoin.

Ehkä sinua kiinnostaa...